HALK GÜNÜ TOPLANTISINA DEVAM

Gündem 21.07.2019 - 19:21, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3339+ kez okundu.
 

HALK GÜNÜ TOPLANTISINA DEVAM

“Halk Günü” toplantılarını sürdüren Vali Seddar Yavuz, bugün de vatandaşların sorun, şikayet ve taleplerini dinledi.

“Halk Günü” toplantılarını sürdüren Vali Seddar Yavuz, bugün de vatandaşların sorun, şikayet ve taleplerini dinledi. “Değerli kardeşlerim, bugün yine kurum müdürlerimizle beraber sizlerin şikâyetlerini, sorunlarını, taleplerini inşallah dinlemeye çözüm üretmeye gayret edeceğiz” diyen Vali Yavuz, “Bu vesileyle hepinize çok teşekkür ediyorum. Malumlarınız olduğu üzere bu uygulamalar, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın emir ve talimatları ile gerçekleştiriliyor. Dolayısıyla Cumhurbaşkanımız özellikle vatandaşlarımızın dinlenmesini, sorunlarının çözümlenmesini çok önemsiyor. Biz de onun ildeki temsilcisi sıfatıyla sizin karşınızdayız. Elimizden gelen her ne varsa kıymetli çalışma arkadaşlarımızla beraber yapmaya çalışacağız. Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu. Bugünkü halk günü toplantısına gelen toplam 63 vatandaşın sorun, sıkıntı, şikâyet ve taleplerini dinleyen Vali Seddar Yavuz, iletilen sorunların çözümü noktasında hem notlar aldı, hem de ilgili kurum müdürlerine gerekli talimatı verdi.
“Halk Günü” toplantılarını sürdüren Vali Seddar Yavuz, bugün de vatandaşların sorun, şikayet ve taleplerini dinledi.

“Halk Günü” toplantılarını sürdüren Vali Seddar Yavuz, bugün de vatandaşların sorun, şikayet ve taleplerini dinledi.

“Değerli kardeşlerim, bugün yine kurum müdürlerimizle beraber sizlerin şikâyetlerini, sorunlarını, taleplerini inşallah dinlemeye çözüm üretmeye gayret edeceğiz” diyen Vali Yavuz, “Bu vesileyle hepinize çok teşekkür ediyorum. Malumlarınız olduğu üzere bu uygulamalar, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın emir ve talimatları ile gerçekleştiriliyor. Dolayısıyla Cumhurbaşkanımız özellikle vatandaşlarımızın dinlenmesini, sorunlarının çözümlenmesini çok önemsiyor. Biz de onun ildeki temsilcisi sıfatıyla sizin karşınızdayız. Elimizden gelen her ne varsa kıymetli çalışma arkadaşlarımızla beraber yapmaya çalışacağız. Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.
Bugünkü halk günü toplantısına gelen toplam 63 vatandaşın sorun, sıkıntı, şikâyet ve taleplerini dinleyen Vali Seddar Yavuz, iletilen sorunların çözümü noktasında hem notlar aldı, hem de ilgili kurum müdürlerine gerekli talimatı verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.