HALK GÜNÜ TOPLANTISI YAPILDI

Gündem 10.05.2019 - 12:43, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3507+ kez okundu.
 

HALK GÜNÜ TOPLANTISI YAPILDI

Vali Seddar Yavuz, sorun, sıkıntı, şikâyet, ihtiyaç ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için düzenlediği “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor.

Vali Seddar Yavuz, sorun, sıkıntı, şikâyet, ihtiyaç ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için düzenlediği “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor. Periyodik olarak düzenlenen “Halk Günü” toplantısından birisini daha gerçekleştiren Vali Seddar Yavuz, toplantıya katılan 113 vatandaşın tek tek sorun, şikâyet ve taleplerini dinledi. Toplantının başlangıcında bir konuşma yapan Vali Yavuz, şehrin valisi olarak vatandaşın hizmetinde olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Vali Yavuz, “Öncelikle hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum. Bu şehrin valisi olarak sizlerin hizmetinde, emrinde olmaktan da büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu vesileyle Sayın Cumhurbaşkanımızın emir ve talimatlarıyla sizlerle her fırsatta bir arada olmaya özen gösteriyoruz. Çünkü, Valililer il’de Cumhurbaşkanımızın temsilcisidir. Bu sıfatla karşınızdayız ve inşallah elimizden geldiği kadar sizlerin dertlerine ve sorunlarına kıymetli çalışma arkadaşlarımla beraber çözüm üretmeye çalışacağız” diye konuştu. Toplantıya katılan vatandaşları tek tek dinleyen Vali Yavuz, vatandaşlar tarafından kendisine iletilen konuları not aldı ve toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine de talimat vererek, vatandaşların ilettiği sorun, şikâyet ve taleplerine çözüm bulunmasını istedi.
Vali Seddar Yavuz, sorun, sıkıntı, şikâyet, ihtiyaç ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için düzenlediği “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor.

Vali Seddar Yavuz, sorun, sıkıntı, şikâyet, ihtiyaç ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için düzenlediği “Halk Günü” toplantılarını sürdürüyor.

Periyodik olarak düzenlenen “Halk Günü” toplantısından birisini daha gerçekleştiren Vali Seddar Yavuz, toplantıya katılan 113 vatandaşın tek tek sorun, şikâyet ve taleplerini dinledi.

Toplantının başlangıcında bir konuşma yapan Vali Yavuz, şehrin valisi olarak vatandaşın hizmetinde olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Vali Yavuz, “Öncelikle hepinize hayırlı Ramazanlar diliyorum. Bu şehrin valisi olarak sizlerin hizmetinde, emrinde olmaktan da büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu vesileyle Sayın Cumhurbaşkanımızın emir ve talimatlarıyla sizlerle her fırsatta bir arada olmaya özen gösteriyoruz. Çünkü, Valililer il’de Cumhurbaşkanımızın temsilcisidir. Bu sıfatla karşınızdayız ve inşallah elimizden geldiği kadar sizlerin dertlerine ve sorunlarına kıymetli çalışma arkadaşlarımla beraber çözüm üretmeye çalışacağız” diye konuştu.

Toplantıya katılan vatandaşları tek tek dinleyen Vali Yavuz, vatandaşlar tarafından kendisine iletilen konuları not aldı ve toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine de talimat vererek, vatandaşların ilettiği sorun, şikâyet ve taleplerine çözüm bulunmasını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.