HALK GÜNÜ TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Gündem 05.08.2020 - 16:21, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3107+ kez okundu.
 

HALK GÜNÜ TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Vali Tuncay Sonel, sorun ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için “Halk Günü” toplantısı düzenledi.

Vali Sonel, “Vatandaşlarımızın Dertleriyle Dertlenmek, Bizim Öncelikli Görevimizdir” Vali Tuncay Sonel, sorun ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için “Halk Günü” toplantısı düzenledi. “Halk Günü” toplantısına katılan vatandaşların geçmiş Kurban Bayramını kutlayan Vali Tuncay Sonel, “Bugün, gerçekleştirdiğimiz 'Halk  Günü' toplantısıyla bayram sonrasında vatandaşlarımızla bir araya geldik. Vatandaşın derdiyle dertlenen, derdini çözmeye gayret eden hizmetkâr devlet anlayışı, Sayın Cumhurbaşkanımızın toplumumuza kazandırdığı ve üstünde ısrarla durduğu bir anlayıştır. Biz de bu anlayışla sizlerin karşısındayız. Yapacağımız bu toplantımızda sizlerin sorunlarını çözmeye, sıkıntılarını gidermeye, taleplerinizi karşılamaya gayret edeceğiz. Sizlerin dertleriyle dertlenmek, sorun ve taleplerine çözüm bulmak, bizim öncelikli görevimizdir” diye konuştu. Valilik toplantı salonunda, bazı kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen "Halk Günü" toplantısında 160 vatandaşın sorunlarını, şikayetlerini ve taleplerini dinleyen Vali Tuncay Sonel, kendisine iletilen sorun, şikayet ve talepleri tek tek dinleyerek not aldı ve iletilen taleplerin çözümü için ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi. Toplantıya çocukları ile birlikte katılan ailelerin çocuklarıyla da yakından ilgilenen Vali Tuncay Sonel, çocuklara çeşitli hediyeler vererek, onları sevindirmeyi ihmal etmedi.
Vali Tuncay Sonel, sorun ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için “Halk Günü” toplantısı düzenledi.

Vali Sonel, “Vatandaşlarımızın Dertleriyle Dertlenmek, Bizim Öncelikli Görevimizdir”

Vali Tuncay Sonel, sorun ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için “Halk Günü” toplantısı düzenledi.

“Halk Günü” toplantısına katılan vatandaşların geçmiş Kurban Bayramını kutlayan Vali Tuncay Sonel, “Bugün, gerçekleştirdiğimiz 'Halk  Günü' toplantısıyla bayram sonrasında vatandaşlarımızla bir araya geldik. Vatandaşın derdiyle dertlenen, derdini çözmeye gayret eden hizmetkâr devlet anlayışı, Sayın Cumhurbaşkanımızın toplumumuza kazandırdığı ve üstünde ısrarla durduğu bir anlayıştır. Biz de bu anlayışla sizlerin karşısındayız. Yapacağımız bu toplantımızda sizlerin sorunlarını çözmeye, sıkıntılarını gidermeye, taleplerinizi karşılamaya gayret edeceğiz. Sizlerin dertleriyle dertlenmek, sorun ve taleplerine çözüm bulmak, bizim öncelikli görevimizdir” diye konuştu.

Valilik toplantı salonunda, bazı kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen "Halk Günü" toplantısında 160 vatandaşın sorunlarını, şikayetlerini ve taleplerini dinleyen Vali Tuncay Sonel, kendisine iletilen sorun, şikayet ve talepleri tek tek dinleyerek not aldı ve iletilen taleplerin çözümü için ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi.

Toplantıya çocukları ile birlikte katılan ailelerin çocuklarıyla da yakından ilgilenen Vali Tuncay Sonel, çocuklara çeşitli hediyeler vererek, onları sevindirmeyi ihmal etmedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.