HALK GÜNÜ DEVAM EDİYOR

Gündem 01.12.2018 - 14:46, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2746+ kez okundu.
 

HALK GÜNÜ DEVAM EDİYOR

Vali Seddar Yavuz, sorun, sıkıntı, şikâyet, ihtiyaç ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için düzenlediği “Halk Günü” toplantılarına devam ediyor.

Vali Seddar Yavuz, sorun, sıkıntı, şikâyet, ihtiyaç ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için düzenlediği “Halk Günü” toplantılarına devam ediyor. Bugünkü halk günü toplantısına açık kapı, sosyal medya ve e-içişleri üzerinden başvuruda bulunan vatandaşlara ayıran Vali Seddar Yavuz, şikayet, sorun ve talepleri dinleyerek notlar aldı. Açık kapı, sosyal medya ve e-içişleri üzerinden başvuruda bulunan toplam 153  vatandaşlarla yakından ilgilenen ve kendisine iletilen sorun, şikâyet ve taleplerin çözümü konusunda da toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine gerekli talimatları verdi. “Vali Yavuz, ”Değerli kardeşlerim hepiniz hoş geldiniz. Bir kısmınız sosyal medya üzerinden bana ulaştınız ve benimle görüşmek üzere talepleriniz oldu. Bugün sizi toplantımız saat kaçta biterse bitsin tek tek dinleyecek, dertlerinize derman olmaya devam edeceğiz. İl Müdürlerimiz de burada. Onlar da sizleri dinleyecekler. Sayın Cumhurbaşkanımızın emir ve talimatları ile vatandaşlarımızla daha sık bir araya geliyoruz. Bizim işimiz de sizlerin emrinde olmak. Elimizdeki imkanları maksimum kullanarak sizlerin sorunlarına çare üretmeye çalışacağız” şeklinde konuştu. Vali Yavuz, Halk Günü toplantısında ailelerin yanında bulunan çocuklara da oyuncak vermeyi ihmal etmedi. Valilik toplantı salonunda düzenlenen “Halk Günü” toplantısında, İl Emniyet Müdür Yardımcısı İbrahim Civelek, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Mehmet Balcı ile bazı kurum müdürleri de hazır bulundu.  
Vali Seddar Yavuz, sorun, sıkıntı, şikâyet, ihtiyaç ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için düzenlediği “Halk Günü” toplantılarına devam ediyor.

Vali Seddar Yavuz, sorun, sıkıntı, şikâyet, ihtiyaç ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için düzenlediği “Halk Günü” toplantılarına devam ediyor.

Bugünkü halk günü toplantısına açık kapı, sosyal medya ve e-içişleri üzerinden başvuruda bulunan vatandaşlara ayıran Vali Seddar Yavuz, şikayet, sorun ve talepleri dinleyerek notlar aldı.
Açık kapı, sosyal medya ve e-içişleri üzerinden başvuruda bulunan toplam 153  vatandaşlarla yakından ilgilenen ve kendisine iletilen sorun, şikâyet ve taleplerin çözümü konusunda da toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine gerekli talimatları verdi.
“Vali Yavuz, ”Değerli kardeşlerim hepiniz hoş geldiniz. Bir kısmınız sosyal medya üzerinden bana ulaştınız ve benimle görüşmek üzere talepleriniz oldu. Bugün sizi toplantımız saat kaçta biterse bitsin tek tek dinleyecek, dertlerinize derman olmaya devam edeceğiz. İl Müdürlerimiz de burada. Onlar da sizleri dinleyecekler. Sayın Cumhurbaşkanımızın emir ve talimatları ile vatandaşlarımızla daha sık bir araya geliyoruz. Bizim işimiz de sizlerin emrinde olmak. Elimizdeki imkanları maksimum kullanarak sizlerin sorunlarına çare üretmeye çalışacağız” şeklinde konuştu.
Vali Yavuz, Halk Günü toplantısında ailelerin yanında bulunan çocuklara da oyuncak vermeyi ihmal etmedi.
Valilik toplantı salonunda düzenlenen “Halk Günü” toplantısında, İl Emniyet Müdür Yardımcısı İbrahim Civelek, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Mehmet Balcı ile bazı kurum müdürleri de hazır bulundu.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.