HAKEMLER BELLi OLDU

Spor 11.07.2018 - 13:29, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3078+ kez okundu.
 

HAKEMLER BELLi OLDU

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan 2018-2019 Futbol sezonunda Ordu ilinden klasmanlarda müsabaka yönetecek hakemler belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan 2018-2019 Futbol sezonunda Ordu ilinden klasmanlarda müsabaka yönetecek hakemler belli oldu. Süper Lig Temsilcisi  Süper Ligin deneyimli yardımcı hakemlerinden Samet Cavuş bu sezon da Süper Ligde ilimizi temsil edecek.. A Klasman Yardımcı Hakemler A Klasman yardımcı hakemlikte temsilcilerimiz Süper Lig tecrübesi ile Uygar Bebek ile Genç ve yetenekli yardımcı hakem  Cemal Alpay  yeni sezonda yer alacak. B Klasmanı Il Hakem Kurulunun göreve gelmesiyle birlikte yeteneğini daha da gösterme olanağı bulan Adem Cinek bu sezon B Klasmanda düdük çalacak. Tecrübesiyle Yine B Klasmanda  Ordu ilimizi klasmanda uzun yıllar basariyla temsil eden Mehmet Şengül B Klasmanında görev yapacak. C Klasman Hakemleri Yıllarca  Klasmanda başarısıyla düdük çalan Volkan Şeker bu sezon ilimizi C Klasman Hakemi olarak temsil edecek.Ayrıca uzun süredir Bölgesel Ligde düdük çalan ilimizin deneyimli ve başarılı hakemlerinden Ufuk Tonbul C Klasman hakemi olarak görev yapacak. C Klasman Yardımcı Hakemler Deneyimli ve başarılı yardımcı hakemlerinden Metin Cebeci bu sezon C Klasman Yardımcı hakemi olarak görev yapacak.Uzun yıllar Bolgeselde görev yapan Metin Yalçın da C Klasman yardımcı hakemi olarak görev yapacak. 
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan 2018-2019 Futbol sezonunda Ordu ilinden klasmanlarda müsabaka yönetecek hakemler belli oldu.
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklanan 2018-2019 Futbol sezonunda Ordu ilinden klasmanlarda müsabaka yönetecek hakemler belli oldu.
Süper Lig Temsilcisi 
Süper Ligin deneyimli yardımcı hakemlerinden Samet Cavuş bu sezon da Süper Ligde ilimizi temsil edecek..
A Klasman Yardımcı Hakemler
A Klasman yardımcı hakemlikte temsilcilerimiz Süper Lig tecrübesi ile Uygar Bebek ile Genç ve yetenekli yardımcı hakem  Cemal Alpay  yeni sezonda yer alacak.
B Klasmanı
Il Hakem Kurulunun göreve gelmesiyle birlikte yeteneğini daha da gösterme olanağı bulan Adem Cinek bu sezon B Klasmanda düdük çalacak.
Tecrübesiyle Yine B Klasmanda 
Ordu ilimizi klasmanda uzun yıllar basariyla temsil eden Mehmet Şengül B Klasmanında görev yapacak.
C Klasman Hakemleri Yıllarca 
Klasmanda başarısıyla düdük çalan Volkan Şeker bu sezon ilimizi C Klasman Hakemi olarak temsil edecek.Ayrıca uzun süredir Bölgesel Ligde düdük çalan ilimizin deneyimli ve başarılı hakemlerinden Ufuk Tonbul C Klasman hakemi olarak görev yapacak.
C Klasman Yardımcı Hakemler
Deneyimli ve başarılı yardımcı hakemlerinden Metin Cebeci bu sezon C Klasman Yardımcı hakemi olarak görev yapacak.Uzun yıllar Bolgeselde görev yapan Metin Yalçın da C Klasman yardımcı hakemi olarak görev yapacak. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.