HAFTA SONU ÇAMBAŞI’NDA BULUŞALIM

Gündem 20.07.2022 - 16:26, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3395+ kez okundu.
 

HAFTA SONU ÇAMBAŞI’NDA BULUŞALIM

Ordu’nun gözde turizm merkezlerinden biri olan 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası 23-24 Temmuz tarihlerinde 19’uncu Çambaşı Yayla Festivali’ne ev sahipliği yapacak.

Ordu’nun gözde turizm merkezlerinden biri olan 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası 23-24 Temmuz tarihlerinde 19’uncu Çambaşı Yayla Festivali’ne ev sahipliği yapacak. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in “3 ay değil 12 ay Ordu” sloganıyla dört mevsimin dolu dolu yaşandığı Ordu’da özellikle yaz aylarında ilgi odağı haline gelen yaylalar, Büyükşehir Belediyesinin öncülüğünde düzenlenen festivallerle dikkatleri daha da üstüne çekiyor. DOLU DOLU BİR FESTİVAL DAHA SİZLERİ BEKLİYOR Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Kabadüz Belediyesinin organize ettiği 19’uncu Çambaşı Yayla Festivali, yayla tören alanında gerçekleşecek. Festivalin ilk günü saat 10.30 başlayacak olan program kapsamında “Arşiv Belgelerinde Kabadüz ve Çambaşı” sergisi, En Güzel Buzağı, En Güzel Kuzu, En Güzel Peynir, En Güzel Bal ve At Yarışları ve ödül töreni düzenlenecek. Öte yandan vatandaşlar festivalin ilk günü Fatih Yaman ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası ile Fedai Öz konseriyle keyifli bir gün geçirecek. Saat 11.00’da başlayacak festivalin ikinci gününde ise Halk Oyunları Gösterisi, Kahraman İşler konseri, En Güzel Buzağı, En Güzel Kuzu, En Güzel Bal, En Güzel Peynir Yarışları Ödül Töreni düzenlenecek. Ayrıca Ordulu vatandaşlar festivalin ikinci gününde Ceren Ece Öksüz, Nahide Saygün Akkal ve Gökçe konseri ile keyifli anlar yaşayacak.
Ordu’nun gözde turizm merkezlerinden biri olan 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası 23-24 Temmuz tarihlerinde 19’uncu Çambaşı Yayla Festivali’ne ev sahipliği yapacak.

Ordu’nun gözde turizm merkezlerinden biri olan 2 bin rakımlı Çambaşı Yaylası 23-24 Temmuz tarihlerinde 19’uncu Çambaşı Yayla Festivali’ne ev sahipliği yapacak.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in “3 ay değil 12 ay Ordu” sloganıyla dört mevsimin dolu dolu yaşandığı Ordu’da özellikle yaz aylarında ilgi odağı haline gelen yaylalar, Büyükşehir Belediyesinin öncülüğünde düzenlenen festivallerle dikkatleri daha da üstüne çekiyor.

DOLU DOLU BİR FESTİVAL DAHA SİZLERİ BEKLİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Kabadüz Belediyesinin organize ettiği 19’uncu Çambaşı Yayla Festivali, yayla tören alanında gerçekleşecek. Festivalin ilk günü saat 10.30 başlayacak olan program kapsamında “Arşiv Belgelerinde Kabadüz ve Çambaşı” sergisi, En Güzel Buzağı, En Güzel Kuzu, En Güzel Peynir, En Güzel Bal ve At Yarışları ve ödül töreni düzenlenecek. Öte yandan vatandaşlar festivalin ilk günü Fatih Yaman ve Ordu Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası ile Fedai Öz konseriyle keyifli bir gün geçirecek.

Saat 11.00’da başlayacak festivalin ikinci gününde ise Halk Oyunları Gösterisi, Kahraman İşler konseri, En Güzel Buzağı, En Güzel Kuzu, En Güzel Bal, En Güzel Peynir Yarışları Ödül Töreni düzenlenecek. Ayrıca Ordulu vatandaşlar festivalin ikinci gününde Ceren Ece Öksüz, Nahide Saygün Akkal ve Gökçe konseri ile keyifli anlar yaşayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.