HIRSIZLAR YAKALANDI

Asayiş 29.06.2022 - 17:30, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3019+ kez okundu.
 

HIRSIZLAR YAKALANDI

Jandarma ekipleri bir hırsızlık olayı üzerine başlattığı takibat sonucu olaya adı karışan 3 kişiyi yakaladı.

Jandarma ekipleri bir hırsızlık olayı üzerine başlattığı takibat sonucu olaya adı karışan 3 kişiyi yakaladı. Konuyla ilgili olarak Valilikçe yapılan açıklamada, “Ordu İli Altınordu İlçesi Kökenli Mahallesinde, 05 Haziran 2022 Pazar günü gece saatlerinde yüzleri maskeli şüpheli şahıslar tarafından, bir işyerinin pencereleri ve güvenlik kameraları kırılmak suretiyle hırsızlık olayı meydana gelmiştir. İl Jandarma Komutanlığınca, söz konusu hırsızlık olayının aydınlatılması maksadıyla, Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Jandarma Asayiş Timleri tarafından özel bir ekip görevlendirilmiştir. Yapılan titiz çalışmalar ve araştırmalar sonucunda, hırsızlık suçunu işledikleri tespit edilen H.K. 1997 doğumlu, erkek, M.Ş. 1996 doğumlu, erkek)ve U.G. 1987 doğumlu erkek  şahıslar yakalanmıştır. Adli makamlara sevk edilen şüpheli şahıslardan (H.K.) ve (M.Ş.) isimli şahıslar tutuklanmış, (U.G.) isimli şahıs ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.” denildi.  
Jandarma ekipleri bir hırsızlık olayı üzerine başlattığı takibat sonucu olaya adı karışan 3 kişiyi yakaladı.

Jandarma ekipleri bir hırsızlık olayı üzerine başlattığı takibat sonucu olaya adı karışan 3 kişiyi yakaladı.
Konuyla ilgili olarak Valilikçe yapılan açıklamada, “Ordu İli Altınordu İlçesi Kökenli Mahallesinde, 05 Haziran 2022 Pazar günü gece saatlerinde yüzleri maskeli şüpheli şahıslar tarafından, bir işyerinin pencereleri ve güvenlik kameraları kırılmak suretiyle hırsızlık olayı meydana gelmiştir.
İl Jandarma Komutanlığınca, söz konusu hırsızlık olayının aydınlatılması maksadıyla, Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ve Jandarma Asayiş Timleri tarafından özel bir ekip görevlendirilmiştir.
Yapılan titiz çalışmalar ve araştırmalar sonucunda, hırsızlık suçunu işledikleri tespit edilen H.K. 1997 doğumlu, erkek, M.Ş. 1996 doğumlu, erkek)ve U.G. 1987 doğumlu erkek  şahıslar yakalanmıştır. Adli makamlara sevk edilen şüpheli şahıslardan (H.K.) ve (M.Ş.) isimli şahıslar tutuklanmış, (U.G.) isimli şahıs ise adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştır.” denildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.