GÜRGENTEPE ARICILIĞI MARKASINI ARIYOR

Gündem 31.01.2019 - 11:35, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3935+ kez okundu.
 

GÜRGENTEPE ARICILIĞI MARKASINI ARIYOR

Arı kolonisi ve bal üretimi bakımından Türkiye’de birinci sırada yer alan ilimizin arıcılık alanında önde gelen Gürgentepe ilçesi arıcılığını markalaştırmak istiyor.

Arı kolonisi ve bal üretimi bakımından Türkiye’de birinci sırada yer alan ilimizin arıcılık alanında önde gelen Gürgentepe ilçesi arıcılığını markalaştırmak istiyor. Gürgentepe Kaymakamlığı, ilçede yaygın olarak yapılan arıcılığın hak ettiği marka değerini yaratmak, bal sektöründe ülke geneline adını duyurmak, bilinirliğini artırmak ve bal üreticilerinin gelirini yükseltmek amacıyla “Gürgentepe Arıcılığı Markasını Arıyor” adıyla marka, slogan ve logo yarışması düzenledi. Marka, slogan ve logo yarışması için başvuruların, 15.02.2019 tarihine kadar Gürgentepe İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılması gerekiyor. Marka için 2.000 TL, logo için 2.000 TL, slogan için ise 1.000 TL ödül verilecek olan yarışmanın katılım şartları ise şöyle; “GÜRGENTEPE ARICILIĞI MARKASINI ARIYOR” BAŞLIĞI ALTINDA ÖDÜLLÜ MARKA, LOGO VE SLOGAN YARIŞMASININ KATILIM ŞARTLARI 1-Marka, logo ve slogan yarışmasına 18 yaşından gün almamış bireylerin veli izni ile katılabilirler. 2) Her bireyin her kategori için teklifte bulunma hakkı, ayrıca her kategori için de birden çok teklifte bulunabilirler. 3) 18 yaşından küçük bireylerin velisi ile birlikte, 18 yaşından gün almış olanların ise şahsen başvurmaları gerekmektedir. 4) Patenti alınmamış marka, slogan veya logo kullanılacaktır. Yarışmaya sunulan tasarımların, Türk Patent Enstitüsünce (TPE) daha önce korumaya alınmamış, tescil başvurusu yapılmamış olması gerekmektedir. Sorgulamak için (http://www.tpe.gov.tr tpe.gov.tr - Kırıkkale Üniversitesi Bilgi ve Doküman Birimi Açılışı Resmi Coğrafi İşaret ve Geleneksel Ürün Adı Bülteni Yeni Sayısı Yayımland. Alanya Gülüklü (Hülüklü) Çorba, Çankırı Sarımsaklı Et, Edirne Mis Meyve Sabunu, Konuralp Pirinci Coğrafi İşaret Başvuruları 15 Ocak 2019 tarih ve 45 sayılı Resmi Coğrafi İşaret ve Geleneksel Ürün Adı Bülteni 'nde yayınlandı. www.tpe.gov.tr ) adresini ziyaret edilebilir. 5) Logoların Adobe lllustrator, Adobe InDesign, Adobe Photoshop veya Corel DRAW programların herhangi birinde hazırlanarak cd ortamında ve logo boyutu 15 cm x 15cm kutucuk içerisine yerleştirilmiş A4 kâğıda renkli çıktı olarak sunulmasına, ayrıca A4 kağıdına el çizimi ile yapılacak tasarımlar da değerlendirmeye alınacaktır. 6) Marka isim tekliflerinin anlamına ilişkin detaylı açıklama metni ile birlikte eklenebilir. 7) Sloganın çağrıştırdığı anlam ile ilgili olarak da detaylı açıklama metni ile birlikte sunulabilir. 8) Logo, marka ve sloganın yarışma jürisi tarafından belirlenecek kriterler gözetilerek değerlendirilecektir. 9) Başvurular 15.02.2019 tarihine kadar Gürgentepe İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılacaktır.
Arı kolonisi ve bal üretimi bakımından Türkiye’de birinci sırada yer alan ilimizin arıcılık alanında önde gelen Gürgentepe ilçesi arıcılığını markalaştırmak istiyor.

Arı kolonisi ve bal üretimi bakımından Türkiye’de birinci sırada yer alan ilimizin arıcılık alanında önde gelen Gürgentepe ilçesi arıcılığını markalaştırmak istiyor.

Gürgentepe Kaymakamlığı, ilçede yaygın olarak yapılan arıcılığın hak ettiği marka değerini yaratmak, bal sektöründe ülke geneline adını duyurmak, bilinirliğini artırmak ve bal üreticilerinin gelirini yükseltmek amacıyla “Gürgentepe Arıcılığı Markasını Arıyor” adıyla marka, slogan ve logo yarışması düzenledi.

Marka, slogan ve logo yarışması için başvuruların, 15.02.2019 tarihine kadar Gürgentepe İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılması gerekiyor.

Marka için 2.000 TL, logo için 2.000 TL, slogan için ise 1.000 TL ödül verilecek olan yarışmanın katılım şartları ise şöyle;

“GÜRGENTEPE ARICILIĞI MARKASINI ARIYOR” BAŞLIĞI ALTINDA ÖDÜLLÜ MARKA, LOGO VE SLOGAN YARIŞMASININ KATILIM ŞARTLARI

1-Marka, logo ve slogan yarışmasına 18 yaşından gün almamış bireylerin veli izni ile katılabilirler.

2) Her bireyin her kategori için teklifte bulunma hakkı, ayrıca her kategori için de birden çok teklifte bulunabilirler.

3) 18 yaşından küçük bireylerin velisi ile birlikte, 18 yaşından gün almış olanların ise şahsen başvurmaları gerekmektedir.

4) Patenti alınmamış marka, slogan veya logo kullanılacaktır. Yarışmaya sunulan tasarımların, Türk Patent Enstitüsünce (TPE) daha önce korumaya alınmamış, tescil başvurusu yapılmamış olması gerekmektedir. Sorgulamak için (http://www.tpe.gov.tr
tpe.gov.tr - Kırıkkale Üniversitesi Bilgi ve Doküman Birimi Açılışı
Resmi Coğrafi İşaret ve Geleneksel Ürün Adı Bülteni Yeni Sayısı Yayımland. Alanya Gülüklü (Hülüklü) Çorba, Çankırı Sarımsaklı Et, Edirne Mis Meyve Sabunu, Konuralp Pirinci Coğrafi İşaret Başvuruları 15 Ocak 2019 tarih ve 45 sayılı Resmi Coğrafi İşaret ve Geleneksel Ürün Adı Bülteni 'nde yayınlandı.
www.tpe.gov.tr
) adresini ziyaret edilebilir.

5) Logoların Adobe lllustrator, Adobe InDesign, Adobe Photoshop veya Corel DRAW programların herhangi birinde hazırlanarak cd ortamında ve logo boyutu 15 cm x 15cm kutucuk içerisine yerleştirilmiş A4 kâğıda renkli çıktı olarak sunulmasına, ayrıca A4 kağıdına el çizimi ile yapılacak tasarımlar da değerlendirmeye alınacaktır.

6) Marka isim tekliflerinin anlamına ilişkin detaylı açıklama metni ile birlikte eklenebilir.

7) Sloganın çağrıştırdığı anlam ile ilgili olarak da detaylı açıklama metni ile birlikte sunulabilir.

8) Logo, marka ve sloganın yarışma jürisi tarafından belirlenecek kriterler gözetilerek değerlendirilecektir.

9) Başvurular 15.02.2019 tarihine kadar Gürgentepe İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.