GÜREŞÇİLER ORDU'DA BULUŞACAK

Spor 09.01.2020 - 11:20, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4061+ kez okundu.
 

GÜREŞÇİLER ORDU'DA BULUŞACAK

Okullar Arası Gençler A kategorisinde Güreş Grup Müsabakaları Ordu’da yapılacak.

Okullar Arası Gençler A kategorisinde Güreş Grup Müsabakaları Ordu’da yapılacak. 13 ilden 273 sporcunun katılacağı müsabakalar Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda 10 Ocak 2020 Cuma Günü start alacak. Şampiyonaya ev sahipliği yapacak olan Ordu Gençlik Spor Müdürlüğü turnuva için hazırlıklarını tamamladı. Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç” Okul Sporları faaliyetlerine katılım her geçen gün artıyor.2020 yılı itibariyle faaliyetlerimize güreş grup müsabakalarıyla başlıyoruz. Öğrenciler içinde kendilerini sportif anlamda yeteneklerini ortaya koymaları için önemli bir organizasyon. Turnuvaya katılacak olan bütün sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum.”dedi.  
Okullar Arası Gençler A kategorisinde Güreş Grup Müsabakaları Ordu’da yapılacak.

Okullar Arası Gençler A kategorisinde Güreş Grup Müsabakaları Ordu’da yapılacak.
13 ilden 273 sporcunun katılacağı müsabakalar Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda 10 Ocak 2020 Cuma Günü start alacak. Şampiyonaya ev sahipliği yapacak olan Ordu Gençlik Spor Müdürlüğü turnuva için hazırlıklarını tamamladı.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç” Okul Sporları faaliyetlerine katılım her geçen gün artıyor.2020 yılı itibariyle faaliyetlerimize güreş grup müsabakalarıyla başlıyoruz. Öğrenciler içinde kendilerini sportif anlamda yeteneklerini ortaya koymaları için önemli bir organizasyon. Turnuvaya katılacak olan bütün sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum.”dedi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.