GÜNDOĞDU DİREKSİYONA GEÇTİ

Siyaset 29.12.2015 - 00:17, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1921+ kez okundu.
 

GÜNDOĞDU DİREKSİYONA GEÇTİ

AK Parti Milletvekili Metin Gündoğdu, TRT Haber’de yayınlanan Meclis Taksi programı için direksiyona geçti. Çekimleri Ordu’da yapılan program için Gündoğdu, “Ordu sokaklarında yolcu arıyoruz. Haydi, Bismillah.” dedi.

AK Parti Milletvekili Metin Gündoğdu, Ordulularla buluşmaya devam ediyor. 4 günlük Ordu programı kapsamında çok sayıda ziyarette bulunan Gündoğu vatandaşlarla bir araya gelerek onlardan gelen talepleri dinliyor. Ordu’ya geldiği gibi Mustafa Bektaş Kültür Merkezi’ndeki “Gönül Buluşması” programına katılan Metin Gündoğdu, türküler ve deyişler eşliğinde katılımcılarla sohbet etti. Semah dönen gençlerle bir araya gelen Gündoğdu’ya gecenin anısına bir plaket verildi. Teşkilatlara önem verdiğini her fırsatta dile getiren Metin Gündoğdu, AK Parti Ünye İlçe Başkanlığı’nın Aralık Ayı Divan Toplantısına katıldı. Toplantıda teşkilat mensupları ile bir araya gelen Gündoğdu partililere hitaben konuşma yaptı. Ardından Ünye Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu’na katılarak yeni yönetime başarılar diledi. AK Parti Ünye Kadın Kolları Başkanlığı ve Ünye Belediyesi’nin Bayırbucak’taki Türkmenler için düzenlediği yardım kermesine katılan Gündoğdu, bu çalışmadan dolayı Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve Ünye Kadın Kolları Başkanı Fatma Çalık’ı kutlayarak tüm Orduluları bu kermese destek olmaya davet etti. Annesi rahatsızlanan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’ı Ünye Devlet Hastanesi’nde ziyaret ederek “geçmiş olsun” dileklerini ileten AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, geçtiğimiz günlerde dayısını toprağa veren Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün’e de taziyede bulundu. Gün boyunca ekibi ile yoğun bir program gerçekleştiren Metin Gündoğdu akşam saatlerinde AK Parti Ordu İl Başkanlığında vatandaşlarla bir araya geldi. Kendisi ile görüşmek isteyen Ordulular ile tek tek görüşerek taleplerini dinleyen Gündoğdu, akşam saatlerinde Altaş TV’de canlı yayına katılarak Ordu için yapılan çalışmalardaki son durumu anlattı. Ertesi gün Altınordu Meyve ve Sebze Halindeki esnafı ziyaret eden Metin Gündoğdu haldeki iş yerlerini tek tek gezerek seçimlerde verdikleri destekler için teşekkür etti. Halde esnaf ile kahvaltı yapan Gündoğdu “Seçimlerden önce söz verdiğimiz gibi milletvekili olunca da sebze-meyve halini ziyarete geldik. Diğer bölgelerimize de ziyaretlerimiz sürecek. Ordu’nun nabzının en iyi şekilde tutulması için elimizden geleni yapıyoruz.” dedi. AK Parti Milletvekili Metin Gündoğdu, TRT Haber'de yayınlanan Meclis Taksi için direksiyona geçti. “Ordu sokaklarında yolcu arıyoruz. Haydi Bismillah.” diyen Gündoğdu, “Meclis Taksi için çekimlerimizi tamamladık. Ordulu hemşehrilerimizi aracımızda ağırladık, onlara Ordu fındığı ve meşhur Ordu tostu ikram ettik. Ordu'yu en iyi şekilde tanıtmak için elimizden geleni yaptık. Çekimlerin sonunda da sunucumuz Duygu Hanım ile yufka yaptık.” dedi.
AK Parti Milletvekili Metin Gündoğdu, TRT Haber’de yayınlanan Meclis Taksi programı için direksiyona geçti. Çekimleri Ordu’da yapılan program için Gündoğdu, “Ordu sokaklarında yolcu arıyoruz. Haydi, Bismillah.” dedi.

AK Parti Milletvekili Metin Gündoğdu, Ordulularla buluşmaya devam ediyor. 4 günlük Ordu programı kapsamında çok sayıda ziyarette bulunan Gündoğu vatandaşlarla bir araya gelerek onlardan gelen talepleri dinliyor.

Ordu’ya geldiği gibi Mustafa Bektaş Kültür Merkezi’ndeki “Gönül Buluşması” programına katılan Metin Gündoğdu, türküler ve deyişler eşliğinde katılımcılarla sohbet etti. Semah dönen gençlerle bir araya gelen Gündoğdu’ya gecenin anısına bir plaket verildi.

Teşkilatlara önem verdiğini her fırsatta dile getiren Metin Gündoğdu, AK Parti Ünye İlçe Başkanlığı’nın Aralık Ayı Divan Toplantısına katıldı. Toplantıda teşkilat mensupları ile bir araya gelen Gündoğdu partililere hitaben konuşma yaptı. Ardından Ünye Kent Konseyi Olağan Genel Kurulu’na katılarak yeni yönetime başarılar diledi. AK Parti Ünye Kadın Kolları Başkanlığı ve Ünye Belediyesi’nin Bayırbucak’taki Türkmenler için düzenlediği yardım kermesine katılan Gündoğdu, bu çalışmadan dolayı Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve Ünye Kadın Kolları Başkanı Fatma Çalık’ı kutlayarak tüm Orduluları bu kermese destek olmaya davet etti.

Annesi rahatsızlanan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’ı Ünye Devlet Hastanesi’nde ziyaret ederek “geçmiş olsun” dileklerini ileten AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, geçtiğimiz günlerde dayısını toprağa veren Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün’e de taziyede bulundu. Gün boyunca ekibi ile yoğun bir program gerçekleştiren Metin Gündoğdu akşam saatlerinde AK Parti Ordu İl Başkanlığında vatandaşlarla bir araya geldi. Kendisi ile görüşmek isteyen Ordulular ile tek tek görüşerek taleplerini dinleyen Gündoğdu, akşam saatlerinde Altaş TV’de canlı yayına katılarak Ordu için yapılan çalışmalardaki son durumu anlattı.

Ertesi gün Altınordu Meyve ve Sebze Halindeki esnafı ziyaret eden Metin Gündoğdu haldeki iş yerlerini tek tek gezerek seçimlerde verdikleri destekler için teşekkür etti. Halde esnaf ile kahvaltı yapan Gündoğdu “Seçimlerden önce söz verdiğimiz gibi milletvekili olunca da sebze-meyve halini ziyarete geldik. Diğer bölgelerimize de ziyaretlerimiz sürecek. Ordu’nun nabzının en iyi şekilde tutulması için elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.

AK Parti Milletvekili Metin Gündoğdu, TRT Haber'de yayınlanan Meclis Taksi için direksiyona geçti. “Ordu sokaklarında yolcu arıyoruz. Haydi Bismillah.” diyen Gündoğdu, “Meclis Taksi için çekimlerimizi tamamladık. Ordulu hemşehrilerimizi aracımızda ağırladık, onlara Ordu fındığı ve meşhur Ordu tostu ikram ettik. Ordu'yu en iyi şekilde tanıtmak için elimizden geleni yaptık. Çekimlerin sonunda da sunucumuz Duygu Hanım ile yufka yaptık.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.