GÜNDOĞDU MAHALLE MAHALLE GEZİYOR

Siyaset 22.06.2018 - 08:05, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4132+ kez okundu.
 

GÜNDOĞDU MAHALLE MAHALLE GEZİYOR

24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında ilçe ilçe, mahalle mahalle gezen AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu Altınordu İlçesi’nin Gökömer ve Zafer Mahallelerini ziyaret etti.

24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında ilçe ilçe, mahalle mahalle gezen AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu Altınordu İlçesi’nin Gökömer ve Zafer Mahallelerini ziyaret etti. GÖKÖMERLİLER İLE BULUŞTU Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinin diğer seçimlerden çok farklı olduğunu anlatan Metin Gündoğdu “Gün küslük, kırgınlık günü değil, memleket ve milletimizim istikbali için 24 Haziran’da bir oy Reis’e, bir oy AK Parti’ye” dedi. Gökömer Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği’nde mahalle sakinleri ile bir araya gelen 27. Dönem Milletvekili Adayı Gündoğdu, Ordu ve mahallelerinin şimdiye kadar almadığı hizmeti AK Parti hükümetleri süresince aldığını ifade etti. AK Parti önce atıl durumda olan mahallelerinin son yıllarda çehresinin değiştiğini vurgulayan Gündoğdu “CHP’li belediye döneminde Altınordu dahi hizmet alamıyordu. Çöp dağlarından yayılan koku tüm şehri sarıyordu. Şehrin merkezi bile hizmet alamazken mahallelerin durumu içler acısıydı. AK Parti hükümetleri boyunca ve büyükşehir olduktan sonra mahallelerimiz dahi çağ atladı. Çok önceden gelen eksiklikler olabilir, bunları da sırasıyla tamamlıyoruz.” dedi. ZAFER KÖYÜ BENİM EVİM Gökömer Mahallesi’nin ardından kendi mahallesi olan Zafer Mahallesi’ne giden AK Parti Ordu Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu burada yaptığı konuşmada “Ben bu köyün sokaklarında büyüdüm, bizler benim hemşehrim, komşum akrabamsınız. Sizlere hizmet etmek boynumuzun borcu. 26ç dönem boyunca Ordu’ya bir şeyler kazandırmak için elimden geleni yaptım. Bundan sonra da sizlerin desteği ile memleketimiz için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında ilçe ilçe, mahalle mahalle gezen AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu Altınordu İlçesi’nin Gökömer ve Zafer Mahallelerini ziyaret etti.

24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında ilçe ilçe, mahalle mahalle gezen AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu Altınordu İlçesi’nin Gökömer ve Zafer Mahallelerini ziyaret etti.

GÖKÖMERLİLER İLE BULUŞTU

Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçimlerinin diğer seçimlerden çok farklı olduğunu anlatan Metin Gündoğdu “Gün küslük, kırgınlık günü değil, memleket ve milletimizim istikbali için 24 Haziran’da bir oy Reis’e, bir oy AK Parti’ye” dedi. Gökömer Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği’nde mahalle sakinleri ile bir araya gelen 27. Dönem Milletvekili Adayı Gündoğdu, Ordu ve mahallelerinin şimdiye kadar almadığı hizmeti AK Parti hükümetleri süresince aldığını ifade etti. AK Parti önce atıl durumda olan mahallelerinin son yıllarda çehresinin değiştiğini vurgulayan Gündoğdu “CHP’li belediye döneminde Altınordu dahi hizmet alamıyordu. Çöp dağlarından yayılan koku tüm şehri sarıyordu. Şehrin merkezi bile hizmet alamazken mahallelerin durumu içler acısıydı. AK Parti hükümetleri boyunca ve büyükşehir olduktan sonra mahallelerimiz dahi çağ atladı. Çok önceden gelen eksiklikler olabilir, bunları da sırasıyla tamamlıyoruz.” dedi.

ZAFER KÖYÜ BENİM EVİM

Gökömer Mahallesi’nin ardından kendi mahallesi olan Zafer Mahallesi’ne giden AK Parti Ordu Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu burada yaptığı konuşmada “Ben bu köyün sokaklarında büyüdüm, bizler benim hemşehrim, komşum akrabamsınız. Sizlere hizmet etmek boynumuzun borcu. 26ç dönem boyunca Ordu’ya bir şeyler kazandırmak için elimden geleni yaptım. Bundan sonra da sizlerin desteği ile memleketimiz için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.