GÜNDOĞDU FATSA'DAYDI

Siyaset 02.06.2018 - 11:08, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2848+ kez okundu.
 

GÜNDOĞDU FATSA'DAYDI

AK Parti Ordu Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında ilçe ilçe gezmeye devam ediyor.

AK Parti Ordu Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında ilçe ilçe gezmeye devam ediyor. Son olarak Fatsa İlçesini ziyaret eden Gündoğdu “Büyük ve güçlü Türkiye yolunda birlik, bereket ve bolluk için sıkılmadık el, ayak basmadık kaldırım taşı kalmayana kadar devam!” mesajı verdi. Şahsi Hesaplar Değil, Milli Menfaatler Önemli 24 Haziran seçimleri takvimi işlerken çalışmalarını hızla sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu Fatsa’da esnafları ve ilçe sakinlerini ziyaret etti. Sabahın erken saatlerinde Fatsa’da ziyaretlerine başlayan Gündoğdu’nun ilk durağı Fatsa AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Binası oldu. Burada teşkilat mensupları ile bir araya gelen Metin Gündoğdu, Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, İlçe Başkanı Cenan Kır, önceki Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Kadın Kolları Başkanı Serpil Koçan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Gençay ve teşkilat üyeleri ile Fatsa sokaklarında ziyaretlerde bulundu. İlçe sakinlerini ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yapan Gündoğdu “Bu seçim şahsi hesapların ve menfaatlerin bir kenara bırakılacağı, şer odaklarına karşı vatanımızı savunacağımız bir seçimdir. 24 Haziran’a Çanakkale ruhu ile milli birlik penceresinden bakmamız gerekiyor. Kurulan tuzakları ve oynanan oyunları ancak böyle bertaraf  edebiliriz.” dedi. Diriliş Oyuncuları ile Buluştu Gün boyunca Fatsa’da esnaf ziyareti gerçekleştiren Metin Gündoğdu, Teşkilat mensupları ile Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş'ı da ziyaret etti. Fatsa Ticaret Borsası'nın düzenlediği iftar programına da katılan Gündoğdu, Fatsa Ramazan Etkinliklerinin düzenlendiği 15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlük Meydanı’nı da ziyaret etti. Burada İlçe Kadın Kolları tarafından hazırlanan seçim standımızın açılışını yapan Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu, Fatsalılar ile buluşmak için Ordu’ya gelen Diriliş Ertuğrul Dizisi oyunlarıyla da bir araya geldi. Teşkilat ile Sahur Gecenin geç saatlerine kadar ziyaretlerini sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu, Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, İlçe Başkanı Cenan Kır, önceki Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Kadın Kolları Başkanı Serpil Koçan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Gençay ve teşkilat mensupları ile sahur yaptı.  
AK Parti Ordu Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında ilçe ilçe gezmeye devam ediyor.

AK Parti Ordu Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu, 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında ilçe ilçe gezmeye devam ediyor. Son olarak Fatsa İlçesini ziyaret eden Gündoğdu “Büyük ve güçlü Türkiye yolunda birlik, bereket ve bolluk için sıkılmadık el, ayak basmadık kaldırım taşı kalmayana kadar devam!” mesajı verdi.

Şahsi Hesaplar Değil, Milli Menfaatler Önemli

24 Haziran seçimleri takvimi işlerken çalışmalarını hızla sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu Fatsa’da esnafları ve ilçe sakinlerini ziyaret etti. Sabahın erken saatlerinde Fatsa’da ziyaretlerine başlayan Gündoğdu’nun ilk durağı Fatsa AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi Binası oldu. Burada teşkilat mensupları ile bir araya gelen Metin Gündoğdu, Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, İlçe Başkanı Cenan Kır, önceki Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Kadın Kolları Başkanı Serpil Koçan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Gençay ve teşkilat üyeleri ile Fatsa sokaklarında ziyaretlerde bulundu. İlçe sakinlerini ziyaret ederek 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yapan Gündoğdu “Bu seçim şahsi hesapların ve menfaatlerin bir kenara bırakılacağı, şer odaklarına karşı vatanımızı savunacağımız bir seçimdir. 24 Haziran’a Çanakkale ruhu ile milli birlik penceresinden bakmamız gerekiyor. Kurulan tuzakları ve oynanan oyunları ancak böyle bertaraf  edebiliriz.” dedi.

Diriliş Oyuncuları ile Buluştu

Gün boyunca Fatsa’da esnaf ziyareti gerçekleştiren Metin Gündoğdu, Teşkilat mensupları ile Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş'ı da ziyaret etti. Fatsa Ticaret Borsası'nın düzenlediği iftar programına da katılan Gündoğdu, Fatsa Ramazan Etkinliklerinin düzenlendiği 15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlük Meydanı’nı da ziyaret etti. Burada İlçe Kadın Kolları tarafından hazırlanan seçim standımızın açılışını yapan Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu, Fatsalılar ile buluşmak için Ordu’ya gelen Diriliş Ertuğrul Dizisi oyunlarıyla da bir araya geldi.

Teşkilat ile Sahur
Gecenin geç saatlerine kadar ziyaretlerini sürdüren AK Parti Ordu Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı Metin Gündoğdu, Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, İlçe Başkanı Cenan Kır, önceki Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Kadın Kolları Başkanı Serpil Koçan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Gençay ve teşkilat mensupları ile sahur yaptı.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.