GÜLYALI’DA YOLA YATIRIM SÜRÜYOR

Gündem 23.08.2020 - 18:34, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4236+ kez okundu.
 

GÜLYALI’DA YOLA YATIRIM SÜRÜYOR

Ulaş Tepe, ‘Göreve başladığımız günden bu yana disiplinle yürüttüğümüz mali politika neticesinde Gülyalı Belediyesi bir yandan geçmişe dönük borçlarını kapatmaya, esnafa derman olmaya devam ederken bir yandan da hizmet kalitesini artırmaya devam ediyor' dedi.

2020 yılı yol betonlama çalışmalarına devam eden Gülyalı Belediyesi , geride kalan 8 aylık süreçte gerçekleştirdiği betonlama çalışmalarıyla ulaşımı sorun olmaktan çıkarmaya devam ediyor.  Son olarak Alibey Mahallemizin Postallı semtinde gerçekleşen betonlama çalışması vatandaşlarımızın yüzünü güldürdü.   GELİRLER DÜŞTÜ FAKAT HİZMET KALİTESİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR Yaşanan küresel salgınla birlikte ekonomik olarak zor bir yıl geçirdiklerini belirten Gülyalı Belediye Başkanı  Ulaş Tepe, “Belediyelerin en önemli iki gelir kaynağı, merkezi yönetimin İller Bankası aracılığıyla gönderdiği para ve bizim vergi olarak vatandaştan edindiğimiz gelirlerdir. 2019 yılıyla 2020 yılı arasında karşılaştırma yaptığımızda bu iki önemli gelir kaleminde önemli bir düşüşün yaşandığını görüyoruz. Vatandaşlarımıza bu yıl için sözünü verdiğimiz 13 mahallemizde beton yol çalışması gerçekleştirmeye yönelik hedefimize 2020 yılı tamamlanmadan ulaşmayı planlıyoruz” dedi.  BETONLAMA ÇALIŞMASINDA HEDEF 13 MAHALLE 2020 yılı yol çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Tepe, “Bu zorlu süreçte bu yılın planını aksatmadan vatandaşlarımızın taleplerini karşılamaya devam ediyoruz. 13 mahallemizde çalışma yapacağımızın müjdesini vermiştik.  İlk 8 aylık süreçte Gülistan, Taşlıçay, Ayrılık, Sayaca, Yeniköy, Turnasuyu, Mustafalı ve son olarak Alibey mahallelerimizde toplamda 2100 m3 betonlama çalışması gerçekleştirerek birçok noktada ulaşımı sorun olmaktan çıkardık. Yaklaşık maliyeti 760 bin liralık yatırımı kredi kullanmadan tamamıyla Gülyalı Belediyesi bütçesinden, kendi kaynaklarımızdan karşılıyoruz. Bu yıl içerisinde Kestane, Ambarcılı, Tepealtı, Hoşköy ve Ürümbey mahallelerimizde de çalışmalarımızı tamamlayarak hedefimize ulaşacağız” dedi.    VALİLİK VE BÜYÜKŞEHİRDEN DE DESTEK SÜRÜYOR Valilik ve büyükşehir belediyesi aracılığıyla da ilçe genelinde yol çalışmaları gerçekleştirildiğini hatırlatan Başkan Tepe, “Ordu Valiliğimizce bu yıl içerisinde Taşlıçay, Ayrılık ve Mustafalı mahallelerimizde betonlama çalışmaları gerçekleştirildi. Ordu Büyükşehir Belediyemiz desteğiyle de Ambarcılı ve Turnasuyu mahallelerimizde asfalt çalışması tamamlandı. Ayrıca Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığımızca Ambarcılı-Kestane grup yolunda asfalt çalışmaları için ihale süreci tamamlanarak askı sürecine geçildi. Tepealtı Mahallemizin hafriyat sahasına giden yolda da betonlama için ihale yapıldı. Büyükşehir Belediyemizin yol ağında bulunan bu iki noktada en kısa zamanda çalışmalar başlayacak. İlçemizde ulaşım konusunda sıkıntıların çözümünde desteklerini esirgemeyen Sn. Valimiz Tuncay Sonel’e ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.  
Ulaş Tepe, ‘Göreve başladığımız günden bu yana disiplinle yürüttüğümüz mali politika neticesinde Gülyalı Belediyesi bir yandan geçmişe dönük borçlarını kapatmaya, esnafa derman olmaya devam ederken bir yandan da hizmet kalitesini artırmaya devam ediyor' dedi.
2020 yılı yol betonlama çalışmalarına devam eden Gülyalı Belediyesi , geride kalan 8 aylık süreçte gerçekleştirdiği betonlama çalışmalarıyla ulaşımı sorun olmaktan çıkarmaya devam ediyor.  Son olarak Alibey Mahallemizin Postallı semtinde gerçekleşen betonlama çalışması vatandaşlarımızın yüzünü güldürdü.  
GELİRLER DÜŞTÜ FAKAT HİZMET KALİTESİ HER GEÇEN GÜN ARTIYOR
Yaşanan küresel salgınla birlikte ekonomik olarak zor bir yıl geçirdiklerini belirten Gülyalı Belediye Başkanı  Ulaş Tepe, “Belediyelerin en önemli iki gelir kaynağı, merkezi yönetimin İller Bankası aracılığıyla gönderdiği para ve bizim vergi olarak vatandaştan edindiğimiz gelirlerdir. 2019 yılıyla 2020 yılı arasında karşılaştırma yaptığımızda bu iki önemli gelir kaleminde önemli bir düşüşün yaşandığını görüyoruz. Vatandaşlarımıza bu yıl için sözünü verdiğimiz 13 mahallemizde beton yol çalışması gerçekleştirmeye yönelik hedefimize 2020 yılı tamamlanmadan ulaşmayı planlıyoruz” dedi. 
BETONLAMA ÇALIŞMASINDA HEDEF 13 MAHALLE
2020 yılı yol çalışmalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Tepe, “Bu zorlu süreçte bu yılın planını aksatmadan vatandaşlarımızın taleplerini karşılamaya devam ediyoruz. 13 mahallemizde çalışma yapacağımızın müjdesini vermiştik.  İlk 8 aylık süreçte Gülistan, Taşlıçay, Ayrılık, Sayaca, Yeniköy, Turnasuyu, Mustafalı ve son olarak Alibey mahallelerimizde toplamda 2100 m3 betonlama çalışması gerçekleştirerek birçok noktada ulaşımı sorun olmaktan çıkardık. Yaklaşık maliyeti 760 bin liralık yatırımı kredi kullanmadan tamamıyla Gülyalı Belediyesi bütçesinden, kendi kaynaklarımızdan karşılıyoruz. Bu yıl içerisinde Kestane, Ambarcılı, Tepealtı, Hoşköy ve Ürümbey mahallelerimizde de çalışmalarımızı tamamlayarak hedefimize ulaşacağız” dedi.   
VALİLİK VE BÜYÜKŞEHİRDEN DE DESTEK SÜRÜYOR
Valilik ve büyükşehir belediyesi aracılığıyla da ilçe genelinde yol çalışmaları gerçekleştirildiğini hatırlatan Başkan Tepe, “Ordu Valiliğimizce bu yıl içerisinde Taşlıçay, Ayrılık ve Mustafalı mahallelerimizde betonlama çalışmaları gerçekleştirildi. Ordu Büyükşehir Belediyemiz desteğiyle de Ambarcılı ve Turnasuyu mahallelerimizde asfalt çalışması tamamlandı. Ayrıca Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığımızca Ambarcılı-Kestane grup yolunda asfalt çalışmaları için ihale süreci tamamlanarak askı sürecine geçildi. Tepealtı Mahallemizin hafriyat sahasına giden yolda da betonlama için ihale yapıldı. Büyükşehir Belediyemizin yol ağında bulunan bu iki noktada en kısa zamanda çalışmalar başlayacak. İlçemizde ulaşım konusunda sıkıntıların çözümünde desteklerini esirgemeyen Sn. Valimiz Tuncay Sonel’e ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.