GÖLKÖY DÜZYAYLA İÇME SUYU VE KANALİZASYON HATLARI TAMAMLANDI

Yaşam 22.06.2017 - 17:54, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4023+ kez okundu.
 

GÖLKÖY DÜZYAYLA İÇME SUYU VE KANALİZASYON HATLARI TAMAMLANDI

Ordu’nun 19 ilçesinin altyapısını sil baştan yenileyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Gölköy ilçesinin Düzyayla Mahallesi’nde sürdürdüğü içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yapımını tamamladı.

Çalışmalar kapsamında, mahalleye 1.800 metre içme suyu hattı ile 400 metre kanalizasyon hattı inşa edildi. 1.800 METRE İÇME SUYU HATTI İLE 400 METRE KANALİZASYON HATTI İNŞA EDİLDİ OSKİ Genel Müdürlüğü, Ordu ilinin Büyükşehir olmasıyla birlikte belde statüsünden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinden olan Gölköy Düzyayla Mahallesi’nde sık sık arıza vererek, su kesintilerine neden olan mevcut asbest ve PVC içme suyu boruları ile sistemli bir hat olmadığı için gelişigüzel doğaya bırakılan kanalizasyon atıklarına müdahale etti. Bölgede yaşanan eksiklikleri gidermek için başlatmış olduğu içme suyu ve kanalizasyon altyapı faaliyetlerini hızlı bir şekilde tamamlayan ekipler, Düzyayla Mahalle merkezinde eskiyen ve sık sık arıza veren içme suyu hatlarını yenileyerek 1.800 m içme suyu hattı döşedi. Bunun yanı sıra Düzyayla Tepealan mevkiine 400 m kanalizasyon hattı inşa edildi. Böylece oluşan kanalizasyon atıkları, yapılan hatlar ile bölgeden uzaklaştırıldı.
Ordu’nun 19 ilçesinin altyapısını sil baştan yenileyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (OSKİ) Genel Müdürlüğü, Gölköy ilçesinin Düzyayla Mahallesi’nde sürdürdüğü içme suyu ve kanalizasyon hatlarının yapımını tamamladı.

Çalışmalar kapsamında, mahalleye 1.800 metre içme suyu hattı ile 400 metre kanalizasyon hattı inşa edildi.

1.800 METRE İÇME SUYU HATTI İLE 400 METRE KANALİZASYON HATTI İNŞA EDİLDİ

OSKİ Genel Müdürlüğü, Ordu ilinin Büyükşehir olmasıyla birlikte belde statüsünden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinden olan Gölköy Düzyayla Mahallesi’nde sık sık arıza vererek, su kesintilerine neden olan mevcut asbest ve PVC içme suyu boruları ile sistemli bir hat olmadığı için gelişigüzel doğaya bırakılan kanalizasyon atıklarına müdahale etti.

Bölgede yaşanan eksiklikleri gidermek için başlatmış olduğu içme suyu ve kanalizasyon altyapı faaliyetlerini hızlı bir şekilde tamamlayan ekipler, Düzyayla Mahalle merkezinde eskiyen ve sık sık arıza veren içme suyu hatlarını yenileyerek 1.800 m içme suyu hattı döşedi. Bunun yanı sıra Düzyayla Tepealan mevkiine 400 m kanalizasyon hattı inşa edildi. Böylece oluşan kanalizasyon atıkları, yapılan hatlar ile bölgeden uzaklaştırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.