GÖLKÖY DEVLET HASTANESİ YENİLENDİ

Gündem 27.11.2018 - 14:11, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3443+ kez okundu.
 

GÖLKÖY DEVLET HASTANESİ YENİLENDİ

1991 yılından bu yana Hizmet veren Gölköy Devlet hastanesi ana binası ile 2010 yılından bu yana hizmet veren Ek bina’da Ordu Sağlık Müdürlüğü tarafından başlatılan bakım onarım çalışmaları tamamlandı.

1991 yılından bu yana Hizmet veren Gölköy Devlet hastanesi ana binası ile 2010 yılından bu yana hizmet veren Ek bina’da Ordu Sağlık Müdürlüğü tarafından başlatılan bakım onarım çalışmaları tamamlandı. Çalışma çerçevesinde başta dış cephe olmak üzere Acil servis, ameliyathane, pvc kaplamalar, poliklinik alanları, Hemodiyaliz servisi, personel dinlenme odaları, hastane içi yönlendirme tabela ve etiketleri, tıbbi atık depolama alanı, medikal gaz sistemi, palyatif bakım servisi, merkezi oksijen otomasyon sistemi, yangın söndürme teribatları, ısınma tesisatları ve kalorifer kazanı, hasta karşılama ve bekleme alanları proje çerçevesinde komple elden geçirilerek yenilendi. Yapılan bakım onarım çalışmaları hakkında bilgi veren Ordu İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz; “yaklaşık 4 ay önce başlayan tadilat çalışmaları hedeflenen zamanda tamamlanmıştır. Acil Servisteki düzenlemelerimizi 2 ay gibi kısa sürede tamamladık. Bu çalışmalar çerçevesinde, yoğun olan Acil servisimizde acil hizmetlerin daha hızlı ve kaliteli yapılabilmesi, ayrıca hasta bekleme sürelerinin azaltılıp hasta memnuniyetinin arttırılabilmesi için 2. Bir poliklinik yapılarak faaliyete girdi. Acil Servis ambulans hasta girişi ile ayaktan hasta girişi birbirinden ayrıldı. Böylelikle sedye ile hastaneye gelen vatandaşlara daha hızlı müdahalede bulunulması sağlandı” dedi. Sağlık hizmeti veren çalışanlarının rahat ve huzurlu bir ortamda çalışabilmesi içinde bir takım düzenlemeler yapıldığını ifade eden İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, “özellikle acil serviste dinlenme odası olmaması nedeniyle, çalışan memnuniyeti için buradaki bölüm yeniden düzenlenmiştir. Hem sağlık personelimizin hem de hekimlerimizin dinlenebilmeleri için odaları daha kullanışlı ve ferah bir hale getirilmiştir” dedi. Gölköy Devlet Hastanesinde Palyatif Bakım Servisinin kurulması için büyük gayret gösterdiklerini ve bu gayretleri sonucunda Palyatif Bakım Servisinin hastaneye kazandırıldığını söyleyen Ordu İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, “Gölköy halkımıza ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Dr. Ergün Yanmaz son olarak 4 ayda tamamlanan bakım-onarım ve tadilat çalışmaları sürecinde kendilerine anlayış gösteren hasta, hasta yakınları ve tüm çalışanlara teşekkür ederek, “ Amacımız hastalarımıza, hasta yakınlarımıza, ziyaretçilerimize ve hastane personelimize daha kaliteli hizmet götürmek” diyerek sözlerini noktaladı.
1991 yılından bu yana Hizmet veren Gölköy Devlet hastanesi ana binası ile 2010 yılından bu yana hizmet veren Ek bina’da Ordu Sağlık Müdürlüğü tarafından başlatılan bakım onarım çalışmaları tamamlandı.

1991 yılından bu yana Hizmet veren Gölköy Devlet hastanesi ana binası ile 2010 yılından bu yana hizmet veren Ek bina’da Ordu Sağlık Müdürlüğü tarafından başlatılan bakım onarım çalışmaları tamamlandı.
Çalışma çerçevesinde başta dış cephe olmak üzere Acil servis, ameliyathane, pvc kaplamalar, poliklinik alanları, Hemodiyaliz servisi, personel dinlenme odaları, hastane içi yönlendirme tabela ve etiketleri, tıbbi atık depolama alanı, medikal gaz sistemi, palyatif bakım servisi, merkezi oksijen otomasyon sistemi, yangın söndürme teribatları, ısınma tesisatları ve kalorifer kazanı, hasta karşılama ve bekleme alanları proje çerçevesinde komple elden geçirilerek yenilendi.
Yapılan bakım onarım çalışmaları hakkında bilgi veren Ordu İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz; “yaklaşık 4 ay önce başlayan tadilat çalışmaları hedeflenen zamanda tamamlanmıştır. Acil Servisteki düzenlemelerimizi 2 ay gibi kısa sürede tamamladık. Bu çalışmalar çerçevesinde, yoğun olan Acil servisimizde acil hizmetlerin daha hızlı ve kaliteli yapılabilmesi, ayrıca hasta bekleme sürelerinin azaltılıp hasta memnuniyetinin arttırılabilmesi için 2. Bir poliklinik yapılarak faaliyete girdi. Acil Servis ambulans hasta girişi ile ayaktan hasta girişi birbirinden ayrıldı. Böylelikle sedye ile hastaneye gelen vatandaşlara daha hızlı müdahalede bulunulması sağlandı” dedi.
Sağlık hizmeti veren çalışanlarının rahat ve huzurlu bir ortamda çalışabilmesi içinde bir takım düzenlemeler yapıldığını ifade eden İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, “özellikle acil serviste dinlenme odası olmaması nedeniyle, çalışan memnuniyeti için buradaki bölüm yeniden düzenlenmiştir. Hem sağlık personelimizin hem de hekimlerimizin dinlenebilmeleri için odaları daha kullanışlı ve ferah bir hale getirilmiştir” dedi.
Gölköy Devlet Hastanesinde Palyatif Bakım Servisinin kurulması için büyük gayret gösterdiklerini ve bu gayretleri sonucunda Palyatif Bakım Servisinin hastaneye kazandırıldığını söyleyen Ordu İl Sağlık Müdürü Dr. Ergün Yanmaz, “Gölköy halkımıza ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Dr. Ergün Yanmaz son olarak 4 ayda tamamlanan bakım-onarım ve tadilat çalışmaları sürecinde kendilerine anlayış gösteren hasta, hasta yakınları ve tüm çalışanlara teşekkür ederek, “ Amacımız hastalarımıza, hasta yakınlarımıza, ziyaretçilerimize ve hastane personelimize daha kaliteli hizmet götürmek” diyerek sözlerini noktaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.