GİYSİ MAĞAZASI HİZMETE DEVAM EDİYOR

Gündem 19.05.2019 - 16:11, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3995+ kez okundu.
 

GİYSİ MAĞAZASI HİZMETE DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz aylarda Ordu Üniversitesi tarafından başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında, ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin ücretsiz bir şekilde faydalanabileceği giysi mağazası hizmet vermeye devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda Ordu Üniversitesi  tarafından başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında, ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin ücretsiz bir şekilde faydalanabileceği giysi mağazası hizmet vermeye devam ediyor. Üniversitemiz öğrencilerine ücretsiz bir şekilde giysi temininin amaçlandığı  sosyal sorumluluk projesi kapsamında Üniversitemiz personeli ve öğrencileri tarafından Cumhuriyet Yerleşkesi içerisinde belirlenen noktalara bırakılan kıyafetler Morfoloji binasında açılan giysi odasında toplanmaya devam ediyor. Ön kontrolden geçirilerek giyilebilecek durumda olan temiz ve ütülenmiş kıyafetlerin reyonlara yerleştirildiği mağazada hiç giyilmemiş olan alt giyim, dış giyim, üst giyim ve gece kıyafetleri yer alıyor. Öğrencilerimizin ücretsiz bir şekilde faydalanabildiği giysi mağazasında hafta içi 15.00-17.00 saatleri arasında hizmet veriliyor. Ordu Üniversitesinin bilimsel çalışmalarla birlikte toplumsal empatiyi temel alan bir farkındalık ile hareket ettiğini vurgulayan Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “Üniversiteler, bilim merkezi olmalarının yanında sosyal sorumluluk çalışmaları gerçekleştiren öncü kurumlardır. Ordu Üniversitesi de sahip olduğu öğrenci kulüpleri ve birimleri ile gerçekleştirdiği sosyal çalışmalarla toplumsal fayda ve duyarlılık ekseninde projeler üretmektedir. Bu kapsamda Üniversitemizde geçtiğimiz aylar içerisinde hizmete açılan ‘Giysi Dünyası’ isimli mağaza, Üniversitemizde öğrenim gören öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya devam etmektedir. Bu hizmet anlayışının Üniversitemizin yurttaş odaklı farkındalığını arttıracağının inancıyla ‘Giysi Dünyası’ isimli mağazanın oluşturulmasında emeği geçen tüm personel ve öğrencilerimizi bir kez daha tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.  
Geçtiğimiz aylarda Ordu Üniversitesi tarafından başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında, ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin ücretsiz bir şekilde faydalanabileceği giysi mağazası hizmet vermeye devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda Ordu Üniversitesi  tarafından başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında, ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin ücretsiz bir şekilde faydalanabileceği giysi mağazası hizmet vermeye devam ediyor.
Üniversitemiz öğrencilerine ücretsiz bir şekilde giysi temininin amaçlandığı  sosyal sorumluluk projesi kapsamında Üniversitemiz personeli ve öğrencileri tarafından Cumhuriyet Yerleşkesi içerisinde belirlenen noktalara bırakılan kıyafetler Morfoloji binasında açılan giysi odasında toplanmaya devam ediyor. Ön kontrolden geçirilerek giyilebilecek durumda olan temiz ve ütülenmiş kıyafetlerin reyonlara yerleştirildiği mağazada hiç giyilmemiş olan alt giyim, dış giyim, üst giyim ve gece kıyafetleri yer alıyor. Öğrencilerimizin ücretsiz bir şekilde faydalanabildiği giysi mağazasında hafta içi 15.00-17.00 saatleri arasında hizmet veriliyor.
Ordu Üniversitesinin bilimsel çalışmalarla birlikte toplumsal empatiyi temel alan bir farkındalık ile hareket ettiğini vurgulayan Rektör Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, “Üniversiteler, bilim merkezi olmalarının yanında sosyal sorumluluk çalışmaları gerçekleştiren öncü kurumlardır. Ordu Üniversitesi de sahip olduğu öğrenci kulüpleri ve birimleri ile gerçekleştirdiği sosyal çalışmalarla toplumsal fayda ve duyarlılık ekseninde projeler üretmektedir. Bu kapsamda Üniversitemizde geçtiğimiz aylar içerisinde hizmete açılan ‘Giysi Dünyası’ isimli mağaza, Üniversitemizde öğrenim gören öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya devam etmektedir. Bu hizmet anlayışının Üniversitemizin yurttaş odaklı farkındalığını arttıracağının inancıyla ‘Giysi Dünyası’ isimli mağazanın oluşturulmasında emeği geçen tüm personel ve öğrencilerimizi bir kez daha tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.