GENEL MÜDÜR YARDIMCILIĞI GÖREVİNE CEM ERTAN GELDİ

Gündem 17.07.2018 - 17:27, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3175+ kez okundu.
 

GENEL MÜDÜR YARDIMCILIĞI GÖREVİNE CEM ERTAN GELDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünde (OSKİ), Cem Ertan Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünde (OSKİ), Cem Ertan Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.  Bir süre önce OSKİ’de Genel Müdür Yardımcılarından Suat Olgun’un Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atanmasının ardından boşalan Genel Müdür Yardımcılığı görevine Cem Ertan getirildi. Kuruluş sürecinden bugüne kadar Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdüren Mustafa Özkan ile birlikte 2014 yılı Nisan ayından itibaren Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı görevinde bulunan Cem Ertan da OSKİ ’de Genel Müdür Yardımcılığı görevine başlamış oldu. CEM ERTAN KİMDİR? 1977 yılında Yalova’da doğdu. Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletmecilik M.Y.O ve  Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. 1998-2009 yılları arasında Maliye Bakanlığı, Kocaeli Defterdarlığında görev yaptı, 2009 yılında Kocaeli ili Körfez İlçesi Belediye Başkan Yardımcılığı ve 2009-2014 yılları arasında Yalova Taşköprü Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü görevini sürdürdü. 2014 yılı Nisan ayında ise OSKİ Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı görevlerini yürütmüştür.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünde (OSKİ), Cem Ertan Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünde (OSKİ), Cem Ertan Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı. 

Bir süre önce OSKİ’de Genel Müdür Yardımcılarından Suat Olgun’un Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevine atanmasının ardından boşalan Genel Müdür Yardımcılığı görevine Cem Ertan getirildi. Kuruluş sürecinden bugüne kadar Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdüren Mustafa Özkan ile birlikte 2014 yılı Nisan ayından itibaren Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı görevinde bulunan Cem Ertan da OSKİ ’de Genel Müdür Yardımcılığı görevine başlamış oldu.

CEM ERTAN KİMDİR?

1977 yılında Yalova’da doğdu. Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletmecilik M.Y.O ve  Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi. 1998-2009 yılları arasında Maliye Bakanlığı, Kocaeli Defterdarlığında görev yaptı, 2009 yılında Kocaeli ili Körfez İlçesi Belediye Başkan Yardımcılığı ve 2009-2014 yılları arasında Yalova Taşköprü Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü görevini sürdürdü. 2014 yılı Nisan ayında ise OSKİ Genel Müdürlüğü Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı görevlerini yürütmüştür.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.