GENÇLİK MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Spor 01.09.2021 - 17:34, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4081+ kez okundu.
 

GENÇLİK MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü Deneyap Atölyesi yapımı Ordu Gençlik Merkezinde devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü Deneyap Atölyesi yapımı Ordu Gençlik Merkezinde devam ediyor. Geleceğin Teknoloji Yıldızları programına dâhil olan ortaokul ve lise seviyesindeki öğrenciler, Tasarım ve Üretim, Robotik ve Kodlama, Elektronik Programlama ve Nesnelerin İnterneti, Yazılım Teknolojileri, Mobil Uygulama, Siber Güvenlik, Enerji Teknolojileri, Havacılık ve Uzay Teknolojileri, Nanoteknoloji ve Malzeme Bilimi, Yapay Zekâ ve İleri Robotik alanlarında 24 ay derinlemesine eğitim alacak ve ilgili eğitimler sonrasında 12 ay süresince takım arkadaşları ile birlikte kendi projelerini üretecekler. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yatırım İnşaat Birimi tarafından yapımı devam eden Ordu Gençlik Merkezi Deneyap Atölyesinin 10 gün içerisinde tamamlanması hedefleniyor. 30 ilde öğrencilerine teknoloji eğitimleri veren Deneyap Teknoloji Atölyeleri 3. fazda  27 ilde daha açılıyor. Öğrenciler, e-sınav ve uygulama sınavı olmak üzere iki aşamayı başarıyla tamamladıktan sonra Deneyap Teknoloji Atölyelerinde eğitim almaya hak kazanabilecek. Başvuru alınacak iller arasında Ordu’nun yanı sıra Ankara, Aksaray, Aydın, Balıkesir, Batman, Bingöl, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzincan, Giresun, Hatay, İstanbul, Karaman, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Kilis, Kocaeli, Kütahya, Mardin, Mersin, Sivas, Şırnak, Tekirdağ, Van illeri olmak üzere toplam 27 il yer alıyor.  
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü Deneyap Atölyesi yapımı Ordu Gençlik Merkezinde devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü Deneyap Atölyesi yapımı Ordu Gençlik Merkezinde devam ediyor.
Geleceğin Teknoloji Yıldızları programına dâhil olan ortaokul ve lise seviyesindeki öğrenciler, Tasarım ve Üretim, Robotik ve Kodlama, Elektronik Programlama ve Nesnelerin İnterneti, Yazılım Teknolojileri, Mobil Uygulama, Siber Güvenlik, Enerji Teknolojileri, Havacılık ve Uzay Teknolojileri, Nanoteknoloji ve Malzeme Bilimi, Yapay Zekâ ve İleri Robotik alanlarında 24 ay derinlemesine eğitim alacak ve ilgili eğitimler sonrasında 12 ay süresince takım arkadaşları ile birlikte kendi projelerini üretecekler. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yatırım İnşaat Birimi tarafından yapımı devam eden Ordu Gençlik Merkezi Deneyap Atölyesinin 10 gün içerisinde tamamlanması hedefleniyor.
30 ilde öğrencilerine teknoloji eğitimleri veren Deneyap Teknoloji Atölyeleri 3. fazda  27 ilde daha açılıyor. Öğrenciler, e-sınav ve uygulama sınavı olmak üzere iki aşamayı başarıyla tamamladıktan sonra Deneyap Teknoloji Atölyelerinde eğitim almaya hak kazanabilecek.
Başvuru alınacak iller arasında Ordu’nun yanı sıra Ankara, Aksaray, Aydın, Balıkesir, Batman, Bingöl, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzincan, Giresun, Hatay, İstanbul, Karaman, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Kilis, Kocaeli, Kütahya, Mardin, Mersin, Sivas, Şırnak, Tekirdağ, Van illeri olmak üzere toplam 27 il yer alıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.