GENÇLİK HAFTASI BAŞLADI

Gündem 15.05.2021 - 23:37, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3588+ kez okundu.
 

GENÇLİK HAFTASI BAŞLADI

Her yıl 15-22 Mayıs tarihleri arasında kutlanılan “Gençlik Haftası” bu yılda Covid-19 tedbirleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtına sunulan çelenk koyma başladı.

Her yıl 15-22 Mayıs tarihleri arasında kutlanılan “Gençlik Haftası” bu yılda Covid-19 tedbirleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtına sunulan çelenk koyma  başladı. Ordu’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik haftası sosyal mesafe kuralına uyularak Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç tarafından Atatürk anıtına çelenk konuldu. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası törenleri koronavirüs kurallarına uyularak, Altınordu ilçesindeki Atatürk Parkında yapıldı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen törene İdareciler, Gençlik Merkezi üyeleri katılırken, katılımcılar törende sosyal mesafe kuralına uydu. Tören, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç'in, Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlarken, İstiklal Marşı okunup, saygı duruşunda bulunuldu. Tören sonrası soruları yanıtlayan il Müdürü Mustafa Genç “ Valimiz Sayın Tuncay Sonel’in himayelerinde gençlerimizin her bir etkinlikte içinde bulunacağı dolu dolu geçecek bir Gençlik Haftası programı gerçekleştireceğiz. 19 Mayıs demek Vatan topraklarına sahip çıkmanın adıdır teması ile başladığımız Gençlik Haftasında 19 Mayıs Çarşamba günü sabah 09:30’da İl Müdürlüğümüz tarafından çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması. 10:00’da tören programı, tören programında Spor Gösterileri, Şiir ve Ödül töreni yer alacak, ardından saat 14:00’da Milli Sporcularımız ve Gençlik Merkezi Üyesi Gençlerimizle Şehitlik ziyaretimiz, akşam saat 19:19’da 19 Eylül Stadyumunda tüm Türkiye ile aynı anda İstiklal Marşımızı okuyacağız. Saat 19:30’da 19 Eylül Stadyumundan Atatürk Parkına Meşale Yürüyüşü gerçekleştireceğiz. Ayrıca hafta boyunca sosyal mesafe kurallarına uygun olan spor branşlarından; Atletizm, Masa Tenisi, Badminton ve Okçuluk Turnuvaları düzenleyeceğiz. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyeti’ni kurduktan sonra Millî Mücadele’yi başlatmak üzere Samsun’da Anadolu topraklarına ayak bastığı 19 Mayıs tarihini “Gençlik ve Spor Bayramı” olarak Türk gençliğine hediye etmiştir. Bizlerde her zaman vatan sevgisi ile gurur duyduğumuz gençlerimizle maneviyatı yüksek bir atmosferde atalarımızı şehitlerimizi anacağız” dedi.  
Her yıl 15-22 Mayıs tarihleri arasında kutlanılan “Gençlik Haftası” bu yılda Covid-19 tedbirleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtına sunulan çelenk koyma başladı.

Her yıl 15-22 Mayıs tarihleri arasında kutlanılan “Gençlik Haftası” bu yılda Covid-19 tedbirleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Anıtına sunulan çelenk koyma  başladı.

Ordu’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik haftası sosyal mesafe kuralına uyularak Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç tarafından Atatürk anıtına çelenk konuldu.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası törenleri koronavirüs kurallarına uyularak, Altınordu ilçesindeki Atatürk Parkında yapıldı.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen törene İdareciler, Gençlik Merkezi üyeleri katılırken, katılımcılar törende sosyal mesafe kuralına uydu. Tören, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç'in, Atatürk anıtına çelenk sunumu ile başlarken, İstiklal Marşı okunup, saygı duruşunda bulunuldu.

Tören sonrası soruları yanıtlayan il Müdürü Mustafa Genç “ Valimiz Sayın Tuncay Sonel’in himayelerinde gençlerimizin her bir etkinlikte içinde bulunacağı dolu dolu geçecek bir Gençlik Haftası programı gerçekleştireceğiz. 19 Mayıs demek Vatan topraklarına sahip çıkmanın adıdır teması ile başladığımız Gençlik Haftasında 19 Mayıs Çarşamba günü sabah 09:30’da İl Müdürlüğümüz tarafından çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması. 10:00’da tören programı, tören programında Spor Gösterileri, Şiir ve Ödül töreni yer alacak, ardından saat 14:00’da Milli Sporcularımız ve Gençlik Merkezi Üyesi Gençlerimizle Şehitlik ziyaretimiz, akşam saat 19:19’da 19 Eylül Stadyumunda tüm Türkiye ile aynı anda İstiklal Marşımızı okuyacağız. Saat 19:30’da 19 Eylül Stadyumundan Atatürk Parkına Meşale Yürüyüşü gerçekleştireceğiz. Ayrıca hafta boyunca sosyal mesafe kurallarına uygun olan spor branşlarından; Atletizm, Masa Tenisi, Badminton ve Okçuluk Turnuvaları düzenleyeceğiz.

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyeti’ni kurduktan sonra Millî Mücadele’yi başlatmak üzere Samsun’da Anadolu topraklarına ayak bastığı 19 Mayıs tarihini “Gençlik ve Spor Bayramı” olarak Türk gençliğine hediye etmiştir.

Bizlerde her zaman vatan sevgisi ile gurur duyduğumuz gençlerimizle maneviyatı yüksek bir atmosferde atalarımızı şehitlerimizi anacağız” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.