GENÇLERE DESTEK SÜRÜYOR

Spor 04.12.2020 - 01:41, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2916+ kez okundu.
 

GENÇLERE DESTEK SÜRÜYOR

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Ünye İlçe Müdürlüğü kurslarına katılan sporculara ve sporcuların ortak kullanımına yönelik, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen spor malzemeleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sporculara ve antrenörlere teslim edildi.

Ordu’nun Ünye İlçesine Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen spor malzemeleri sporculara dağıtıldı. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Ünye İlçe Müdürlüğünde ücretsiz olarak devam eden Voleybol, Masa Tenisi, Boks, Halter, Taekwondo, Güreş, Judo, Basketbol, Okçuluk ve Wushu kurslarına katılan sporculara ve sporcuların ortak kullanımına yönelik, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen spor malzemeleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sporculara ve antrenörlere teslim edildi.  İlçede 2.500 sporcunun kullanması için eşofman, güreş mayosu, güreş ayakkabısı, boks eldiveni, boks kaskı, boks ayakkabısı, boks forması, dişlik, bandaj, lapa, wushu kaskı ve eldiveni, wushu sefeguard, voleybol forması, voleybol topu, voleybol filesi, halter ayakkabısı, halter mayosu, basketbol forması, basketbol topu, Slalom Takımı, antrenman merdiveni, atlama ipi, safeguard, darbe yastığı, açık pu kask, camlı pu kask, çekme lastiği, raket ellik, başlangıç yayı, ok ve top taşıma filesinden oluşan spor malzemeleri Ünye İlçe spor salonunda antrenör ve sporculara teslim edildi.  Sporcularımızın daha iyi şartlarda spor yapmalarını hedeflediklerini belirten Ordu Gençlik ve Spor il Müdürü Mustafa GENÇ "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile Gençlerimizin var olan yeteneklerinin ortaya çıkarılması ve daha sağlıklı nesiller yetişmesi için çalışıyoruz. Bu kapsamda sporcularımızın ve antrenörlerimizin antrenmanlarda kullanacakları spor malzemelerini gençlerimize teslim ettik. . Destekleri için başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e yavrularımız adına teşekkür ederim. Spor malzemeleri gençlerimize hayırlı olsun” dedi.  
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Ünye İlçe Müdürlüğü kurslarına katılan sporculara ve sporcuların ortak kullanımına yönelik, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen spor malzemeleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sporculara ve antrenörlere teslim edildi.
Ordu’nun Ünye İlçesine Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen spor malzemeleri sporculara dağıtıldı.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Ünye İlçe Müdürlüğünde ücretsiz olarak devam eden Voleybol, Masa Tenisi, Boks, Halter, Taekwondo, Güreş, Judo, Basketbol, Okçuluk ve Wushu kurslarına katılan sporculara ve sporcuların ortak kullanımına yönelik, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen spor malzemeleri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından sporculara ve antrenörlere teslim edildi.
 İlçede 2.500 sporcunun kullanması için eşofman, güreş mayosu, güreş ayakkabısı, boks eldiveni, boks kaskı, boks ayakkabısı, boks forması, dişlik, bandaj, lapa, wushu kaskı ve eldiveni, wushu sefeguard, voleybol forması, voleybol topu, voleybol filesi, halter ayakkabısı, halter mayosu, basketbol forması, basketbol topu, Slalom Takımı, antrenman merdiveni, atlama ipi, safeguard, darbe yastığı, açık pu kask, camlı pu kask, çekme lastiği, raket ellik, başlangıç yayı, ok ve top taşıma filesinden oluşan spor malzemeleri Ünye İlçe spor salonunda antrenör ve sporculara teslim edildi.
 Sporcularımızın daha iyi şartlarda spor yapmalarını hedeflediklerini belirten Ordu Gençlik ve Spor il Müdürü Mustafa GENÇ "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ile Gençlerimizin var olan yeteneklerinin ortaya çıkarılması ve daha sağlıklı nesiller yetişmesi için çalışıyoruz. Bu kapsamda sporcularımızın ve antrenörlerimizin antrenmanlarda kullanacakları spor malzemelerini gençlerimize teslim ettik. . Destekleri için başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na Valimiz Sayın Tuncay Sonel’e yavrularımız adına teşekkür ederim. Spor malzemeleri gençlerimize hayırlı olsun” dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.