Genç kız her yerde aranıyor!

Gündem 24.02.2015 - 09:00, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3878+ kez okundu.
 

Genç kız her yerde aranıyor!

ORDU'nun Altınordu İlçesi'nde 21 Şubat'ta evinden çıkan ve bir daha geri dönmeyen 16 yaşındaki Zehra Kışla, hem polis, hem de ailesi tarafından her yerde aranıyor.

Altınordu İlçesi'ndeki evinden 21 Şubat Cumartesi günü saat 11.00 sıralarında ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 16 yaşındaki Zehra Kışla, Altınordu ve Perşembe polisinin yanında, ailesi tarafından da her yerde aranıyor.  İddialara göre psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Kız Meslek Lisesi öğrencisi olduğu öğrenilen genç kız, en son eve gittiği yönünde arkadaşlarına mesaj attı ancak evine dönmedi. Bir türlü ulaşılamayan genç kızı hem Ordu polisi, hem de ailesi ve yakınları her yerde arıyor. 16 yaşındaki Zehra Kışla'yı görenlerin 155 Polis İmdat'ı aramaları gerekiyor.   
ORDU'nun Altınordu İlçesi'nde 21 Şubat'ta evinden çıkan ve bir daha geri dönmeyen 16 yaşındaki Zehra Kışla, hem polis, hem de ailesi tarafından her yerde aranıyor.
Altınordu İlçesi'ndeki evinden 21 Şubat Cumartesi günü saat 11.00 sıralarında ayrılan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 16 yaşındaki Zehra Kışla, Altınordu ve Perşembe polisinin yanında, ailesi tarafından da her yerde aranıyor. 

İddialara göre psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Kız Meslek Lisesi öğrencisi olduğu öğrenilen genç kız, en son eve gittiği yönünde arkadaşlarına mesaj attı ancak evine dönmedi. Bir türlü ulaşılamayan genç kızı hem Ordu polisi, hem de ailesi ve yakınları her yerde arıyor. 16 yaşındaki Zehra Kışla'yı görenlerin 155 Polis İmdat'ı aramaları gerekiyor. 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.