GENÇ’TEN ZiYARETLER DEVAM EDiYOR

Spor 26.09.2018 - 11:34, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3637+ kez okundu.
 

GENÇ’TEN ZiYARETLER DEVAM EDiYOR

Ordu Gençlik Ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç Gölköy ilçesini ziyaret ederek ilçedeki spor faaliyetleri ve spor alanları hakkında son bilgileri aldı.

Ordu Gençlik Ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç Gölköy ilçesini ziyaret ederek ilçedeki spor faaliyetleri ve spor alanları hakkında son bilgileri aldı. İlk olarak Gölköy İlçesi Futbol Sahasını ziyaret eden Genç, sahanın eksiklikleri hakkında yerinde incelemeler yaparak yeni sezon için hazırlanması ve bakım onarım çalışmalarının tamamlanması için talimat verdi. Daha sonra Gölköy Spor Salonunu ziyaret eden Genç, salonun son durumu hakkında bilgiler aldı. Ardından Gölköy Belediyesini ziyaret eden Spor İl Müdürü burada Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert ve Başkan Yardımcısı Murat Emre Ömerustaoğlu ile bir araya gelerek 28 Ekim 2018 tarihinde Ulugöl'de gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Bayramı Yol Koşusu organizasyonuyla ilgili fikir alışverişinde bulundu.  Geride bıraktığımız yıl organize edilen yarışın ilgi çektiğine ve büyük beğeni aldığına dikkat çeken Genç: “Bu sene yarışlara 40 ilden yaklaşık 500 sporcunun katılmasını bekliyoruz. Geçen yıl organize ettiğimiz yarış dikkat çekti ve bu yılda devam etme kararı aldık. Bu yılda Gölköy Belediyemiz ve Valiliğimizin desteğiyle yarışların aynı şekilde güzel geçeceğine inanıyorum. Gölköy de atletizm için çok uygun alanlar var onlardan bir tanesi de Ulugöl, amacımız bu etkinlik sayesinde Ulugöl Tabiat Parkı’nın tanıtımını sağlamak ve aynı zamanda Ordu’da atletizm sporunun gelişimini sağlamak bu anlamda bu tür organizasyonlar ilimiz için çok faydalı olacak 28 Ekim’de sporcularımız Cumhuriyet için koşacak ve Ulugölümüz bu anlamlı koşuya ev sahipliği yapacak” açıklamasını yaptı. Belediye ziyaretinin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Öztürk’ü ziyaret eden Genç, ilçedeki spor faaliyetleri hakkında istişarede bulundu. Son olarak Gürgentepe İlçe Spor Salonunu ziyaret eden Spor İl Müdürü Mustafa Genç salonda yapılan rafyan ısı sistemi hakkında son bilgileri alarak ziyaretlerini sonlandırdı.  
Ordu Gençlik Ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç Gölköy ilçesini ziyaret ederek ilçedeki spor faaliyetleri ve spor alanları hakkında son bilgileri aldı.

Ordu Gençlik Ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç Gölköy ilçesini ziyaret ederek ilçedeki spor faaliyetleri ve spor alanları hakkında son bilgileri aldı.
İlk olarak Gölköy İlçesi Futbol Sahasını ziyaret eden Genç, sahanın eksiklikleri hakkında yerinde incelemeler yaparak yeni sezon için hazırlanması ve bakım onarım çalışmalarının tamamlanması için talimat verdi. Daha sonra Gölköy Spor Salonunu ziyaret eden Genç, salonun son durumu hakkında bilgiler aldı. Ardından Gölköy Belediyesini ziyaret eden Spor İl Müdürü burada Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert ve Başkan Yardımcısı Murat Emre Ömerustaoğlu ile bir araya gelerek 28 Ekim 2018 tarihinde Ulugöl'de gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Bayramı Yol Koşusu organizasyonuyla ilgili fikir alışverişinde bulundu. 
Geride bıraktığımız yıl organize edilen yarışın ilgi çektiğine ve büyük beğeni aldığına dikkat çeken Genç: “Bu sene yarışlara 40 ilden yaklaşık 500 sporcunun katılmasını bekliyoruz. Geçen yıl organize ettiğimiz yarış dikkat çekti ve bu yılda devam etme kararı aldık. Bu yılda Gölköy Belediyemiz ve Valiliğimizin desteğiyle yarışların aynı şekilde güzel geçeceğine inanıyorum. Gölköy de atletizm için çok uygun alanlar var onlardan bir tanesi de Ulugöl, amacımız bu etkinlik sayesinde Ulugöl Tabiat Parkı’nın tanıtımını sağlamak ve aynı zamanda Ordu’da atletizm sporunun gelişimini sağlamak bu anlamda bu tür organizasyonlar ilimiz için çok faydalı olacak 28 Ekim’de sporcularımız Cumhuriyet için koşacak ve Ulugölümüz bu anlamlı koşuya ev sahipliği yapacak” açıklamasını yaptı.
Belediye ziyaretinin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Öztürk’ü ziyaret eden Genç, ilçedeki spor faaliyetleri hakkında istişarede bulundu.
Son olarak Gürgentepe İlçe Spor Salonunu ziyaret eden Spor İl Müdürü Mustafa Genç salonda yapılan rafyan ısı sistemi hakkında son bilgileri alarak ziyaretlerini sonlandırdı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.