GENÇ, SPORCUNUN HER DAİM YANINDA…

Spor 07.11.2018 - 12:20, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2762+ kez okundu.
 

GENÇ, SPORCUNUN HER DAİM YANINDA…

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ilçe ilçe gezerek sporculara, sporda başarıya giden yolu anlatmaya devam ediyor.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ilçe ilçe gezerek sporculara, sporda başarıya giden yolu anlatmaya devam ediyor. Ordu’da ulaşılmadık sporcu ve spor alanı bırakmamaya özen göstererek tüm sporcularla tek tek ilgilenen Spor İl Müdürü Mustafa Genç dün Çatalpınar, Kabataş ve Aybastı’daydı. İlk olarak Çatalpınar spor salonunu ziyaret eden Müdür Mustafa Genç burada antrenman yapan güreşçileri izledi. Antrenman sonunda sporcularla bir araya gelen Spor İl Müdürü güreşçilerin görüş ve taleplerini dinledi. Başarıya ulaşmanın tek yol çok çalışmak diyen Müdür Genç:  “Çalıştığınız zaman azmin önünde hiçbir şey duramaz. Bu ilçeden çok şampiyonlar çıkacaktır. Güreş sporunda para da var ekmekte ama eğitimde çok önemli. Dersleriniz de iyi olması lazım her birinizin teşekkür, takdir alması gerekiyor ki aileniz spora gittiğinizde sizi sorgulamasın. Spora devam etmek ve başarıya ulaşmak istiyorsanız eğitim birinci önceliğiniz olmalı. İleride belli bir yere gelebilmeniz için üniversite bitirmiş olmanız gerekiyor” ifadelerini kullandı. Çatalpınar ziyaretinin ardından Kabataş oradan da Aybastı ziyaretlerini gerçekleştiren Müdür Genç, Aybastı spor salonunda voleybol ve güreş antrenmanı yapan sporcuları izledi. Antrenman sonunda voleybol ve güreş sporcuları ile ayrı ayrı ilgilenen Spor İl Müdürü Mustafa Genç sporculara yaptığı açıklamada: “Aybastı spor salonunun bu şekilde dolu olması bizleri sevindiriyor. Sizler salonlarda olmazsanız bu salonların hiçbir anlamı kalmaz. Salonlara hayat veren sizin gibi değerli sporculardır.  Spor ayrıca sizin kişiliğiniz içinde fayda sağlıyor zihin ve beden olarak daha sağlıklı bir yaşam sunuyor spor size ben sporu hangi branş olursa olsun tercih ettiğiniz için teşekkür ederim sizleri başarılarınız daim olsun” ifadelerini kullandı. Spor İl Müdürü Mustafa Genç ayrıca spora ve sporculara daha iyi hizmet sunmamız için destek olan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Ordu Valimiz Seddar Yavuz’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.   
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ilçe ilçe gezerek sporculara, sporda başarıya giden yolu anlatmaya devam ediyor.

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ilçe ilçe gezerek sporculara, sporda başarıya giden yolu anlatmaya devam ediyor.
Ordu’da ulaşılmadık sporcu ve spor alanı bırakmamaya özen göstererek tüm sporcularla tek tek ilgilenen Spor İl Müdürü Mustafa Genç dün Çatalpınar, Kabataş ve Aybastı’daydı.
İlk olarak Çatalpınar spor salonunu ziyaret eden Müdür Mustafa Genç burada antrenman yapan güreşçileri izledi. Antrenman sonunda sporcularla bir araya gelen Spor İl Müdürü güreşçilerin görüş ve taleplerini dinledi.
Başarıya ulaşmanın tek yol çok çalışmak diyen Müdür Genç:  “Çalıştığınız zaman azmin önünde hiçbir şey duramaz. Bu ilçeden çok şampiyonlar çıkacaktır. Güreş sporunda para da var ekmekte ama eğitimde çok önemli. Dersleriniz de iyi olması lazım her birinizin teşekkür, takdir alması gerekiyor ki aileniz spora gittiğinizde sizi sorgulamasın. Spora devam etmek ve başarıya ulaşmak istiyorsanız eğitim birinci önceliğiniz olmalı. İleride belli bir yere gelebilmeniz için üniversite bitirmiş olmanız gerekiyor” ifadelerini kullandı.
Çatalpınar ziyaretinin ardından Kabataş oradan da Aybastı ziyaretlerini gerçekleştiren Müdür Genç, Aybastı spor salonunda voleybol ve güreş antrenmanı yapan sporcuları izledi.
Antrenman sonunda voleybol ve güreş sporcuları ile ayrı ayrı ilgilenen Spor İl Müdürü Mustafa Genç sporculara yaptığı açıklamada: “Aybastı spor salonunun bu şekilde dolu olması bizleri sevindiriyor. Sizler salonlarda olmazsanız bu salonların hiçbir anlamı kalmaz. Salonlara hayat veren sizin gibi değerli sporculardır.  Spor ayrıca sizin kişiliğiniz içinde fayda sağlıyor zihin ve beden olarak daha sağlıklı bir yaşam sunuyor spor size ben sporu hangi branş olursa olsun tercih ettiğiniz için teşekkür ederim sizleri başarılarınız daim olsun” ifadelerini kullandı.
Spor İl Müdürü Mustafa Genç ayrıca spora ve sporculara daha iyi hizmet sunmamız için destek olan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Ordu Valimiz Seddar Yavuz’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.