GELECEĞİN MİMARLARI ÖĞRETMENLERİMİZDİR

Yaşam 23.11.2015 - 22:52, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2332+ kez okundu.
 

GELECEĞİN MİMARLARI ÖĞRETMENLERİMİZDİR

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Büyükşehir Belediye Başkan Enver Yılmaz; “Vatan sevgisi ve özveri ile görev yapan, gelecek nesilleri çağın gerektirdiği bilgi ve donanımla hazırlamak için çaba gösteren değerli öğretmenlerimize minnettarız” dedi.

Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Öğretmenlik, mesleklerin en kutsalıdır. Bu kutsal mesleği icra eden öğretmenlerimiz; insanlığımızı, gençlerimizi yarınlara taşıyan ve hazırlayan adsız kahramanlardır. Öğretmenlerimizin bilgili, çalışkan, vatanını seven ve cesur bireyler yetiştirmek için üstlendikleri sorumlulukları, bugüne kadar oluğu gibi bundan sonra da devam ettireceklerine yürekten inanıyoruz. Türkiye iyi yetişmiş, genç ve dinamik nüfusuyla eğitimden sağlığa, teknolojiden ekonomiye birçok alanda büyük başarılara imza atıyor ve muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma yolunda kararlı adımlarla ilerliyor. Hiç şüphesiz milletçe elde ettiğimiz bu başarı yolunda kat ettiğimiz mesafede en büyük emek, yurdumuzun dört bir yanında fedakarca görev yapan öğretmenlerimize aittir. Vatan sevgisi ve özveri ile görev yapan, gelecek nesilleri çağın gerektirdiği bilgi ve donanımla hazırlamak için çaba gösteren değerli öğretmenlerimize minnettarız. Çocuklarımızı, gençlerimizi eğiterek onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamaya çalışan öğretmenler, ülkemizin yarınlarının kurucularıdır. Başta başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, hayatını sürdüren öğretmenlerimize de sağlıklı ve uzun ömür dileyerek öğretmenler gününü kutluyorum.”
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Büyükşehir Belediye Başkan Enver Yılmaz; “Vatan sevgisi ve özveri ile görev yapan, gelecek nesilleri çağın gerektirdiği bilgi ve donanımla hazırlamak için çaba gösteren değerli öğretmenlerimize minnettarız” dedi.

Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

“Öğretmenlik, mesleklerin en kutsalıdır. Bu kutsal mesleği icra eden öğretmenlerimiz; insanlığımızı, gençlerimizi yarınlara taşıyan ve hazırlayan adsız kahramanlardır. Öğretmenlerimizin bilgili, çalışkan, vatanını seven ve cesur bireyler yetiştirmek için üstlendikleri sorumlulukları, bugüne kadar oluğu gibi bundan sonra da devam ettireceklerine yürekten inanıyoruz.

Türkiye iyi yetişmiş, genç ve dinamik nüfusuyla eğitimden sağlığa, teknolojiden ekonomiye birçok alanda büyük başarılara imza atıyor ve muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma yolunda kararlı adımlarla ilerliyor. Hiç şüphesiz milletçe elde ettiğimiz bu başarı yolunda kat ettiğimiz mesafede en büyük emek, yurdumuzun dört bir yanında fedakarca görev yapan öğretmenlerimize aittir. Vatan sevgisi ve özveri ile görev yapan, gelecek nesilleri çağın gerektirdiği bilgi ve donanımla hazırlamak için çaba gösteren değerli öğretmenlerimize minnettarız. Çocuklarımızı, gençlerimizi eğiterek onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamaya çalışan öğretmenler, ülkemizin yarınlarının kurucularıdır.

Başta başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, hayatını sürdüren öğretmenlerimize de sağlıklı ve uzun ömür dileyerek öğretmenler gününü kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.