GELECEĞİN YILDIZ CİMNASTİKCİLERİ YETİŞİYOR

Spor 28.01.2021 - 16:11, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3368+ kez okundu.
 

GELECEĞİN YILDIZ CİMNASTİKCİLERİ YETİŞİYOR

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak açılan Cimnastik kursuna katılan minikler Türkiye Şampiyonalarına hazırlanıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak açılan Cimnastik kursuna katılan minikler Türkiye Şampiyonalarına hazırlanıyor. İl Müdürlüğü Antrenörü Mahmut Altun tarafından hafta boyunca yaptırılan antrenmanlarda başarı gösteren minik Sporcuların şimdiki hedefi Cimnastik Türkiye Şampiyonası. Sporun her alanında faaliyet göstermeyi hedeflediklerini söyleyen Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “ilimizde Cimnastik sporuna büyük ilgi var, özellikle küçük yaş çocuklarımızın spora Cimnastik sporu ile adım atması çok önemli. Çünkü çocukların gelişimlerine çok büyük katkısı var. Minik sporcularımız çok çalışıyorlar, inşallah pandemi sonrası yapılacak ilk Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecekler. Şimdiden sporcularımıza başarılar dilerim” dedi.    
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak açılan Cimnastik kursuna katılan minikler Türkiye Şampiyonalarına hazırlanıyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak açılan Cimnastik kursuna katılan minikler Türkiye Şampiyonalarına hazırlanıyor. İl Müdürlüğü Antrenörü Mahmut Altun tarafından hafta boyunca yaptırılan antrenmanlarda başarı gösteren minik Sporcuların şimdiki hedefi Cimnastik Türkiye Şampiyonası.
Sporun her alanında faaliyet göstermeyi hedeflediklerini söyleyen Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “ilimizde Cimnastik sporuna büyük ilgi var, özellikle küçük yaş çocuklarımızın spora Cimnastik sporu ile adım atması çok önemli. Çünkü çocukların gelişimlerine çok büyük katkısı var. Minik sporcularımız çok çalışıyorlar, inşallah pandemi sonrası yapılacak ilk Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecekler. Şimdiden sporcularımıza başarılar dilerim” dedi.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.