Gazeteciler ve Basın Bayramı

Gündem 24.07.2013 - 11:31, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3881+ kez okundu.
 

Gazeteciler ve Basın Bayramı

24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı

Her yıl 24 Temmuz’da Gazeteciler ve Basın Bayramı olarak kutlanmaktadır. Basında sansürün kaldırılışının 105. yıl dönümü nedeni ile bütün meslektaşlarımızın ve basın da görev yapan gazete, tv, radyo ve dergilerde çalışan arkadaşlarımızın, bu anlamlı günlerini kutluyor, çalışma hayatların da ve özel hayatlarında sağlık, başarı ve mutluluklar diliyoruz.
24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı

Her yıl 24 Temmuz’da Gazeteciler ve Basın Bayramı olarak kutlanmaktadır.

Basında sansürün kaldırılışının 105. yıl dönümü nedeni ile bütün meslektaşlarımızın ve basın da görev yapan gazete, tv, radyo ve dergilerde çalışan arkadaşlarımızın, bu anlamlı günlerini kutluyor, çalışma hayatların da ve özel hayatlarında sağlık, başarı ve mutluluklar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.