GIDA YARDIMINDA BULUNULDU

Gündem 20.04.2020 - 00:34, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4225+ kez okundu.
 

GIDA YARDIMINDA BULUNULDU

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve içinde Türkiye’nin de yer aldığı 180’den fazla ülkeye yayılan Koronavirüs (Covid-19) salgını, insanların sağlığını etkilediği gibi gündelik hayatlarını da olumsuz yönde etkiliyor.

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve içinde Türkiye’nin de yer aldığı 180’den fazla ülkeye yayılan Koronavirüs (Covid-19) salgını, insanların sağlığını etkilediği gibi gündelik hayatlarını da olumsuz yönde etkiliyor.   Dünya’nın gelişmiş bir çok ülkesinin ekonomisini de olumsuz yönde etkileyen Koronavirüs (Covid-19) salgını, çok sayıda insanın mesleğini yapamamasına, işini kaybetmesine sebep oldu. Mesleğini yapamayan esnaflara, işine ara vermek zorunda kalanlara ve ekonomik yoksunluk içerisinde bulunan vatandaşlarımıza, Devletimizin yanısıra hayırsever iş insanları da yardım elini uzatıyor. İlimizin yetiştirdiği ve ülkemizin önemli iş insanları arasında yer alan Onur Group (Çetin İşletmeleri) Yönetim Kurulu Başkanı Onur Çetinceviz ve Kardeşi İhsan Çetinceviz,  Koronavirüs salgını nedeniyle zor duruma düşen vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere 2.000 adet gıda kolisi gönderdi. Çetinceviz kardeşler, daha öncede maske, eldiven ve koruyucu kıyafetten oluşan sağlık yardımında bulunmuştu. Ayrıca, Fatsa ilçemizde faaliyette bulunan Altıntepe Madencilik şirketi de 12.000 adet gıda kolisini Valiliğimize teslim etti. Ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elini uzatan ve Türk insanının hamiyetperverliğinin en güzel örneğini sergileyen iş insanlarına teşekkür eden Vali Seddar Yavuz, “Tüm Dünya’da olduğu gibi ülkemizde de Koronavirüsün yayılma etkilerini azaltmak, vatandaşlarımızı korumak amacıyla alınan tedbirler kapsamında bazı meslek grupları, işyerleri, özellikle hizmet ve turizm sektöründe çalışan vatandaşlarımız çalışmalarına ara vermek durumunda kaldılar. Müşvik Devletimiz, Koronavirüs salgınından etkilenen ve ekonomik anlamda sıkıntıya düşen tüm vatandaşlarımıza el uzatıyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla ekonomik yoksunluk içinde olan vatandaşlarımıza, esnaflarımıza, iş dünyamıza, işçilerimize yönelik sosyal yardım destek paketleri hazırlandı ve peyder pey uygulanıyor. Devletimizin yaptığı yardımların yanında hayırsever iş insanlarımızın da çeşitli yardımları oluyor. Bu yardımlar, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Valiliğimiz ve İlçe Kaymakamlıklarımız aracılığıyla dağıtılmaktadır. Bu yardımların, gerçek ihtiyaç sahibi insanlarımıza ulaştırılması noktasında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımız, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz vasıtasıyla titiz bir çalışma yürütüyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın bu zor günlerinde uzatılan bu yardım eli, bizim için de çok kıymetlidir. İhtiyaç sahibi insanlarımız adına hayırsever iş insanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Allah hayırlarını kabul eylesin. Rabbim hepsinden razı olsun” dedi.
Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve içinde Türkiye’nin de yer aldığı 180’den fazla ülkeye yayılan Koronavirüs (Covid-19) salgını, insanların sağlığını etkilediği gibi gündelik hayatlarını da olumsuz yönde etkiliyor.

Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve içinde Türkiye’nin de yer aldığı 180’den fazla ülkeye yayılan Koronavirüs (Covid-19) salgını, insanların sağlığını etkilediği gibi gündelik hayatlarını da olumsuz yönde etkiliyor.  

Dünya’nın gelişmiş bir çok ülkesinin ekonomisini de olumsuz yönde etkileyen Koronavirüs (Covid-19) salgını, çok sayıda insanın mesleğini yapamamasına, işini kaybetmesine sebep oldu. Mesleğini yapamayan esnaflara, işine ara vermek zorunda kalanlara ve ekonomik yoksunluk içerisinde bulunan vatandaşlarımıza, Devletimizin yanısıra hayırsever iş insanları da yardım elini uzatıyor.

İlimizin yetiştirdiği ve ülkemizin önemli iş insanları arasında yer alan Onur Group (Çetin İşletmeleri) Yönetim Kurulu Başkanı Onur Çetinceviz ve Kardeşi İhsan Çetinceviz,  Koronavirüs salgını nedeniyle zor duruma düşen vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere 2.000 adet gıda kolisi gönderdi. Çetinceviz kardeşler, daha öncede maske, eldiven ve koruyucu kıyafetten oluşan sağlık yardımında bulunmuştu. Ayrıca, Fatsa ilçemizde faaliyette bulunan Altıntepe Madencilik şirketi de 12.000 adet gıda kolisini Valiliğimize teslim etti.

Ülkemizin içinden geçtiği bu zor günlerde, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım elini uzatan ve Türk insanının hamiyetperverliğinin en güzel örneğini sergileyen iş insanlarına teşekkür eden Vali Seddar Yavuz, “Tüm Dünya’da olduğu gibi ülkemizde de Koronavirüsün yayılma etkilerini azaltmak, vatandaşlarımızı korumak amacıyla alınan tedbirler kapsamında bazı meslek grupları, işyerleri, özellikle hizmet ve turizm sektöründe çalışan vatandaşlarımız çalışmalarına ara vermek durumunda kaldılar. Müşvik Devletimiz, Koronavirüs salgınından etkilenen ve ekonomik anlamda sıkıntıya düşen tüm vatandaşlarımıza el uzatıyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla ekonomik yoksunluk içinde olan vatandaşlarımıza, esnaflarımıza, iş dünyamıza, işçilerimize yönelik sosyal yardım destek paketleri hazırlandı ve peyder pey uygulanıyor. Devletimizin yaptığı yardımların yanında hayırsever iş insanlarımızın da çeşitli yardımları oluyor. Bu yardımlar, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Valiliğimiz ve İlçe Kaymakamlıklarımız aracılığıyla dağıtılmaktadır. Bu yardımların, gerçek ihtiyaç sahibi insanlarımıza ulaştırılması noktasında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarımız, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz vasıtasıyla titiz bir çalışma yürütüyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın bu zor günlerinde uzatılan bu yardım eli, bizim için de çok kıymetlidir. İhtiyaç sahibi insanlarımız adına hayırsever iş insanlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Allah hayırlarını kabul eylesin. Rabbim hepsinden razı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.