GIDA GÜVENİLİRLİĞİ ANLATILDI

Gündem 06.10.2018 - 11:15, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1823+ kez okundu.
 

GIDA GÜVENİLİRLİĞİ ANLATILDI

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte Akkuş İlçemizde Akkuş İlçe Kaymakamı Muhammed Enes ÇIKRIK ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü Serdar Çinicioğlu ‘nun da katılımlarıyla öğrencilerimize yönelik gıda güvenilirliği konulu eğitim düzenlendi. Akkuş IMKB Yatılı Bölge Ortaokulunda düzenlenen ve yaklaşık 200 öğrencimizin katıldığı eğitim toplantısında, İlçe Müdürü ve İlçe Kaymakamının yaptığı konuşmaların ardından İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde görevli Ziraat Mühendisi Esra Soylu tarafından  "Gıda Güvenilirliği" konulu bir sunum gerçekleştirildi. Sunumda öğrencilerimize güvenli gıdaya erişim, gıda ürünleri alırken dikkat edilecek hususlar, gıda ambalajındaki etiket bilgilerinin kontrolü konularında bilgi verildi. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdikleri ve sorularıyla aktif olarak katıldıkları eğitimin ardından, çikolata ikramı yapılarak toplantı sona erdi.    

Yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte Akkuş İlçemizde Akkuş İlçe Kaymakamı Muhammed Enes ÇIKRIK ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü Serdar Çinicioğlu ‘nun da katılımlarıyla öğrencilerimize yönelik gıda güvenilirliği konulu eğitim düzenlendi.
Akkuş IMKB Yatılı Bölge Ortaokulunda düzenlenen ve yaklaşık 200 öğrencimizin katıldığı eğitim toplantısında, İlçe Müdürü ve İlçe Kaymakamının yaptığı konuşmaların ardından İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünde görevli Ziraat Mühendisi Esra Soylu tarafından  "Gıda Güvenilirliği" konulu bir sunum gerçekleştirildi.

Sunumda öğrencilerimize güvenli gıdaya erişim, gıda ürünleri alırken dikkat edilecek hususlar, gıda ambalajındaki etiket bilgilerinin kontrolü konularında bilgi verildi. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdikleri ve sorularıyla aktif olarak katıldıkları eğitimin ardından, çikolata ikramı yapılarak toplantı sona erdi.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.