FUTBOLCULARA BAKLAVA DOPİNGİ

Spor 21.09.2018 - 16:45, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3684+ kez okundu.
 

FUTBOLCULARA BAKLAVA DOPİNGİ

Altınordu Belediyespor Kulüp Başkanı Ömer Yusuf Uygun ve yöneticiler Ünye 1957 Spor maçı öncesi antrenmanı ziyaret ederek futbolculara baklava ikramında bulundu.

Altınordu Belediyespor Kulüp Başkanı Ömer Yusuf Uygun ve yöneticiler Ünye 1957 Spor maçı öncesi antrenmanı ziyaret ederek futbolculara baklava ikramında bulundu. Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Altınordu Belediyespor 23 Eylül Pazar günü sahasında karşılaşacağı Ünye 1957 Spor müsabakasının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı. Karşıyaka Fatih Sultan Mehmet Spor Kompleksinde Teknik Direktör Ergin Döner idaresindeki antrenman takdik ağırlıklı gerçekleştirildi. BAŞKAN UYGUN, ORDULULARI MAÇA DAVET ETTİ Altınordu Belediyespor Kulüp Başkanı Ömer Yusuf Uygun takımın Ünye 1957 Spor müsabakası öncesi gerçekleştirdiği son idmanı yönetim kurulu üyeleri ile beraber izledi. Başkan Uygun idman sonrası futbolculara, baklava ikram etti. Futbolcularla bir araya gelen Kulüp Başkanı Ömer Yusuf Uygun yaptığı açıklamada, takımdaki havanın iyi olduğunu söyledi. Yönetim olarak her zaman takımın yanında olduklarını dile getiren Uygun, "Pazar günü oynanacak olan Ünye 1957 Spor müsabakası öncesi takımımızı ziyaret ettik. Gördüğümüz kadarıyla takımdaki hava, moral ve motivasyon çok güzel. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize destek olmak adına yönetim olarak her zaman yanlarındayız. Bu kapsamda oynayacağımız Ünye 1957 Spor maçına herkesi davet ediyoruz” dedi. DÖNER: “OYUN KURGUMUZU SAHAYA YANSITMA İSTİYORUZ” Ünye 1957 Spor müsabakası öncesi gerçekleştirilen son antrenmanı ve maç hakkında değerlendirmelerde bulunan Altınordu Belediyespor Teknik Direktörü Ergin Döner, emeklerinin karşılığını almak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Ünye 1957 Spor müsabakasının iki aynı il takımının centilmen bir müsabaka yapacağını ifade eden Döner, “Altınordu Belediyespor BAL ligindeki ilk sezonundan ilk maçını Ünye 1957 Spor işle karşılaşacak. Sonuçtan çok centilmenliğin ve kardeşliğin ön planda olduğu bir maç bekliyoruz. İki takım arasında özel ve güzel bir rekabet var. Biz futbol olarak elimizden gelenin en iyisini yapıp, kazanmak için mücadele edeceğiz. Önemli olan bu zamana kadar yaptığımız hazırlık kamplarından sonra oyun anlayışımızı sahaya yansıtmak istiyoruz. Taraftarlarımızı da takımlarına destek olmaya davet ediyoruz” diye konuştu.  
Altınordu Belediyespor Kulüp Başkanı Ömer Yusuf Uygun ve yöneticiler Ünye 1957 Spor maçı öncesi antrenmanı ziyaret ederek futbolculara baklava ikramında bulundu.
Altınordu Belediyespor Kulüp Başkanı Ömer Yusuf Uygun ve yöneticiler Ünye 1957 Spor maçı öncesi antrenmanı ziyaret ederek futbolculara baklava ikramında bulundu.
Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Altınordu Belediyespor 23 Eylül Pazar günü sahasında karşılaşacağı Ünye 1957 Spor müsabakasının hazırlıklarını yaptığı antrenmanla tamamladı. Karşıyaka Fatih Sultan Mehmet Spor Kompleksinde Teknik Direktör Ergin Döner idaresindeki antrenman takdik ağırlıklı gerçekleştirildi.
BAŞKAN UYGUN, ORDULULARI MAÇA DAVET ETTİ
Altınordu Belediyespor Kulüp Başkanı Ömer Yusuf Uygun takımın Ünye 1957 Spor müsabakası öncesi gerçekleştirdiği son idmanı yönetim kurulu üyeleri ile beraber izledi. Başkan Uygun idman sonrası futbolculara, baklava ikram etti. Futbolcularla bir araya gelen Kulüp Başkanı Ömer Yusuf Uygun yaptığı açıklamada, takımdaki havanın iyi olduğunu söyledi.
Yönetim olarak her zaman takımın yanında olduklarını dile getiren Uygun, "Pazar günü oynanacak olan Ünye 1957 Spor müsabakası öncesi takımımızı ziyaret ettik. Gördüğümüz kadarıyla takımdaki hava, moral ve motivasyon çok güzel. Futbolcularımıza ve teknik heyetimize destek olmak adına yönetim olarak her zaman yanlarındayız. Bu kapsamda oynayacağımız Ünye 1957 Spor maçına herkesi davet ediyoruz” dedi.
DÖNER: “OYUN KURGUMUZU SAHAYA YANSITMA İSTİYORUZ”
Ünye 1957 Spor müsabakası öncesi gerçekleştirilen son antrenmanı ve maç hakkında değerlendirmelerde bulunan Altınordu Belediyespor Teknik Direktörü Ergin Döner, emeklerinin karşılığını almak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Ünye 1957 Spor müsabakasının iki aynı il takımının centilmen bir müsabaka yapacağını ifade eden Döner, “Altınordu Belediyespor BAL ligindeki ilk sezonundan ilk maçını Ünye 1957 Spor işle karşılaşacak. Sonuçtan çok centilmenliğin ve kardeşliğin ön planda olduğu bir maç bekliyoruz. İki takım arasında özel ve güzel bir rekabet var. Biz futbol olarak elimizden gelenin en iyisini yapıp, kazanmak için mücadele edeceğiz. Önemli olan bu zamana kadar yaptığımız hazırlık kamplarından sonra oyun anlayışımızı sahaya yansıtmak istiyoruz. Taraftarlarımızı da takımlarına destek olmaya davet ediyoruz” diye konuştu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.