FUTBOL SEZONU AÇILDI

Spor 19.09.2019 - 16:10, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4183+ kez okundu.
 

FUTBOL SEZONU AÇILDI

Ordu Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği 2019 - 2020 futbol sezonu açılış törenine katılan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Sporda adaleti ve düzeni sağlayan hakemlerimiz bizler için çok saygıdeğersiniz. Sizlerle iftihar ediyoruz ve daima destekçiniz olacağız” dedi.

Ordu Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği 2019 - 2020 futbol sezonu açılış törenine katılan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Sporda adaleti ve düzeni sağlayan hakemlerimiz bizler için çok saygıdeğersiniz. Sizlerle iftihar ediyoruz ve daima destekçiniz olacağız” dedi. “DAİMA SİZLERİN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ” 19 Eylül Stadyumu’nda düzenlenen programda konuşan Başkan Güler, “Bütün kâinat adalet üzerine kurulmuş. Sporda da adaleti en iyi dağıtan hakemlerimiz. Sizler bizim için çok saygıdeğersiniz. Sizsiz ne spor ne düzen olur. Bu bakımdan sizlerle iftihar ediyoruz ve daima sizlerin destekçisi olacağız. Ordu, spor konusunda gerçekten iyi bir geçmişe sahip bir ilimiz. Hem ferdi hem de takım sporlarında çok başarılı sonuçlar elde edildi. Bu sahanın dili olsa da konuşsa. Bu sahanın büyümesinde, aydınlatılmasında ve aynı zamanda futbolcuların gelişmesine epey bir katkı sunan bir kardeşinizim. Dolayısıyla istiyoruz ki Ordumuz şanlı geçmişini, yeni dönemde de futbolla tekrar göstersin. Biz daima sizler için destek olacağız. Sizlere hizmet etmek için büyük bir şansa da sahibiz. Elimizde imkânlarımız da var. İstedim ki herhangi bir projeyi pilot olarak burada uygulayabilirsek bizim için mutluluk olur. Burada siz deneyin biz de başında olalım. Eğer başarılı olursak 81 vilayete bunu uygulama imkânı olur. O bakımdan biz hazırız ve sizlerin her zaman yanındayız. Böyle bir fırsatı onuru bize verdiğiniz için de sizlere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.  “Çevreden etkilenmeden karar verebilmek kolay değildir” diyen Vali Yavuz, ”Binlerce insanın bağrışları arasında onlardan etkilenmeden doğruyu ifade edebilmek, anlık refleks gösterebilmek bizim işimiz gibi çok kolay bir şey değildir. Bu çok ciddi psikolojik hazırlık gerektiren bir iştir. O yüzden buna yönelik psikolojik hazırlıkların daha fazla yapılmasının gerekliliği de çok daha önemli ve değerli. Futbola artık amatör bir iş değil, milyarlarca doların dolaştığı bir sektör olarak bakıyoruz. Futbola renk sevdası olarak bakmakta doğru bir şey değil. Bu anlamda da Türk hakemliğinin her geçen gün daha iyi bir noktaya geleceğini düşünüyorum” diye konuştu. Ordu’da olmaktan son derece mutlu olduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan TFF Temsilciler Kurulu Başkanı ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Genel Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı, “Türkiye’nin hiçbir yerinde bu kadar bayan hakeme rastlayamazsınız. Bunun için İl Hakem Kuruluna teşekkür ediyorum. Sahada adalet dağıtıyoruz. Adaleti dağıtmakla Merkez Hakem Kurulunun direktifleri doğrultusunda görev yapıyoruz. İl Hakem Kurulları ve derneğimiz bulundukları illerde işbirliği içinde olursa, böyle güzel tablolar ortaya çıkar. Amacımız, birlik, beraberlik içinde bu işleri yürütmek” diye konuştu.
Ordu Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği 2019 - 2020 futbol sezonu açılış törenine katılan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Sporda adaleti ve düzeni sağlayan hakemlerimiz bizler için çok saygıdeğersiniz. Sizlerle iftihar ediyoruz ve daima destekçiniz olacağız” dedi.

Ordu Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği 2019 - 2020 futbol sezonu açılış törenine katılan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Sporda adaleti ve düzeni sağlayan hakemlerimiz bizler için çok saygıdeğersiniz. Sizlerle iftihar ediyoruz ve daima destekçiniz olacağız” dedi.

“DAİMA SİZLERİN DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ”

19 Eylül Stadyumu’nda düzenlenen programda konuşan Başkan Güler, “Bütün kâinat adalet üzerine kurulmuş. Sporda da adaleti en iyi dağıtan hakemlerimiz. Sizler bizim için çok saygıdeğersiniz. Sizsiz ne spor ne düzen olur. Bu bakımdan sizlerle iftihar ediyoruz ve daima sizlerin destekçisi olacağız. Ordu, spor konusunda gerçekten iyi bir geçmişe sahip bir ilimiz. Hem ferdi hem de takım sporlarında çok başarılı sonuçlar elde edildi. Bu sahanın dili olsa da konuşsa. Bu sahanın büyümesinde, aydınlatılmasında ve aynı zamanda futbolcuların gelişmesine epey bir katkı sunan bir kardeşinizim. Dolayısıyla istiyoruz ki Ordumuz şanlı geçmişini, yeni dönemde de futbolla tekrar göstersin. Biz daima sizler için destek olacağız. Sizlere hizmet etmek için büyük bir şansa da sahibiz. Elimizde imkânlarımız da var. İstedim ki herhangi bir projeyi pilot olarak burada uygulayabilirsek bizim için mutluluk olur. Burada siz deneyin biz de başında olalım. Eğer başarılı olursak 81 vilayete bunu uygulama imkânı olur. O bakımdan biz hazırız ve sizlerin her zaman yanındayız. Böyle bir fırsatı onuru bize verdiğiniz için de sizlere teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. 

“Çevreden etkilenmeden karar verebilmek kolay değildir” diyen Vali Yavuz, ”Binlerce insanın bağrışları arasında onlardan etkilenmeden doğruyu ifade edebilmek, anlık refleks gösterebilmek bizim işimiz gibi çok kolay bir şey değildir. Bu çok ciddi psikolojik hazırlık gerektiren bir iştir. O yüzden buna yönelik psikolojik hazırlıkların daha fazla yapılmasının gerekliliği de çok daha önemli ve değerli. Futbola artık amatör bir iş değil, milyarlarca doların dolaştığı bir sektör olarak bakıyoruz. Futbola renk sevdası olarak bakmakta doğru bir şey değil. Bu anlamda da Türk hakemliğinin her geçen gün daha iyi bir noktaya geleceğini düşünüyorum” diye konuştu.

Ordu’da olmaktan son derece mutlu olduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan TFF Temsilciler Kurulu Başkanı ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Genel Başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı, “Türkiye’nin hiçbir yerinde bu kadar bayan hakeme rastlayamazsınız. Bunun için İl Hakem Kuruluna teşekkür ediyorum. Sahada adalet dağıtıyoruz. Adaleti dağıtmakla Merkez Hakem Kurulunun direktifleri doğrultusunda görev yapıyoruz. İl Hakem Kurulları ve derneğimiz bulundukları illerde işbirliği içinde olursa, böyle güzel tablolar ortaya çıkar. Amacımız, birlik, beraberlik içinde bu işleri yürütmek” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.