FRANSIZ ÖĞRENCİLER ORDU'DA

Gündem 12.09.2019 - 14:04, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3674+ kez okundu.
 

FRANSIZ ÖĞRENCİLER ORDU'DA

AB Erasmus Öğrenci Değişim ve Gençlik projeleri kapsamında Türkiye’de bulunan Fransız öğrenciler, Ordu Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

AB Erasmus Öğrenci Değişim ve Gençlik projeleri kapsamında Türkiye’de bulunan Fransız öğrenciler, Ordu Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. TROYA Halk Oyunlarını ve Halk Müziğini Araştırma Derneği ve Spor Kulübü davetlisi olarak Ordu’ya gelen öğrenciler, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda yöresel müzikler eşliğinde hünerlerini sergiledi. Gerçekleştirilen Türk ve Fransız Dans Topluluğu gösterisini Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adem Atik, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Daire Başkanları ve çok sayıda vatandaş ilgiyle izledi. “YEŞİL VE MAVİ’NİN BAŞKENTİ ORDU” Ordu’nun Yeşil ve Mavi’nin başkenti olduğunu ifade eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Adem Atik, Büyükşehir Belediyesi’nin bu tarz etkinliklere destek vereceğini söyleyerek, “Mavi ve Yeşilin ahenkle dans ettiği Ordu’ya hepiniz hoş geldiniz. Bugün burada iki farklı kültürün ortaya çıkardığı halk oyunları gösterisini izledik. Fransız öğrencilerimizi burada misafir etmekten dolayı çok mutluyuz. Böyle bir organizasyonun ilimizde yapılması için emek harcayan ve bizlere bu imkanı sunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve TROYA Halk Oyunlarını ve Halk Müziğini Araştırma Derneği ve Spor Kulübü teşekkür ediyoruz. Bu etkinlikler sayesinde ilimiz ulusal ve uluslararası tanınırlığının artacağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu.
AB Erasmus Öğrenci Değişim ve Gençlik projeleri kapsamında Türkiye’de bulunan Fransız öğrenciler, Ordu Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

AB Erasmus Öğrenci Değişim ve Gençlik projeleri kapsamında Türkiye’de bulunan Fransız öğrenciler, Ordu Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

TROYA Halk Oyunlarını ve Halk Müziğini Araştırma Derneği ve Spor Kulübü davetlisi olarak Ordu’ya gelen öğrenciler, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda yöresel müzikler eşliğinde hünerlerini sergiledi.

Gerçekleştirilen Türk ve Fransız Dans Topluluğu gösterisini Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adem Atik, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, Daire Başkanları ve çok sayıda vatandaş ilgiyle izledi.

“YEŞİL VE MAVİ’NİN BAŞKENTİ ORDU”

Ordu’nun Yeşil ve Mavi’nin başkenti olduğunu ifade eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Adem Atik, Büyükşehir Belediyesi’nin bu tarz etkinliklere destek vereceğini söyleyerek, “Mavi ve Yeşilin ahenkle dans ettiği Ordu’ya hepiniz hoş geldiniz. Bugün burada iki farklı kültürün ortaya çıkardığı halk oyunları gösterisini izledik. Fransız öğrencilerimizi burada misafir etmekten dolayı çok mutluyuz. Böyle bir organizasyonun ilimizde yapılması için emek harcayan ve bizlere bu imkanı sunan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve TROYA Halk Oyunlarını ve Halk Müziğini Araştırma Derneği ve Spor Kulübü teşekkür ediyoruz. Bu etkinlikler sayesinde ilimiz ulusal ve uluslararası tanınırlığının artacağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.