FİTNESS SALONU AÇILIYOR

Gündem 19.07.2022 - 13:58, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3225+ kez okundu.
 

FİTNESS SALONU AÇILIYOR

Fitness Salonu 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü kayıt almaya başlayacak. Fitness salonuna kayıtlar Durugöl Olimpik Yüzme Havuzu’ndan yapılabilecek.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Yaşayan Stadlar projesi kapsamında Yeni Ordu Stadyumuna Spor Lisesi ve bireysel antrenman salonlarının ardından yapılan Fitness Salonu da eklendi. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan Fitness Salonu hizmete açılıyor. Ordunun en büyük fitness salonu olma özelliğini taşıyan salon Yeni Ordu Stadyumu Maraton Trübünü 1. Katında  bulunuyor. Fitness Salonunun Kapıları Kadınlara Ücretsiz Açılacak Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun "Kadın Odaklı Spor” Projesi Kapsamında Kadınlara yaz boyunca  Salon; Pazartesi-Çarşamba ve Cuma Günleri saat 09:00-12:00 arası kadınların ücretsiz bir şekilde kullanımına açılacak. Milli Sporculara Ücretsiz Hizmet Verecek. Fitness Salonu Ülkemizi milli takımlarda temsil eden sporcuların yarışmalara daha iyi hazırlanabilmeleri amacı içi antrenörü ile birlikte yapacağı antrenman programlarında ücretsiz kullanabilecek. Spor Salonun hizmete girmesi  ile ilgili soruları yanıtlayan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ”Uzun yıllardır Ordu’da eksikliği hissedilen, sporcularımızın ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda Sayın Bakanımızın Ordu ziyaretinde söz verdiği fitness salonumuzu tamamladık. Özellikle Sayın Bakanımızın yaşayan stadlar projesi kapsamında Yeni Ordu Stadyum’unda Bakanlığımızın desteği ile bir çok spor alanı oluşturmaya devam ediyoruz. Stadyumda 15 günde sadece bir maç oynanmayacak günde 1500-2000 gencimizin kullanacağı yaşayan bir mekan olacak. Yeni Ordu Stadyumu antrenman salonlarının tümü tamamlanınca, salonlar gençlerimiz için Sayın Bakanımızın talimatları doğrultusunda 7/24 saat açık olacak.  Ayrıca Yeni Ordu Stadyumundaki Antrenman salonları ile Bakanlığımızın en vizyon projesi kapsamında “Kadın Odaklı Spor” Projesi ile farklı spor dallarında Kadınların spora dahil olması sağlanacak. Yine fitness salonu ile sporcularımızın ve hobi amaçlı spor yapan insanların sağlıklı bedenlerde yaşaması için beden kondisyonlarını yükseltecek modern spor aletleriyle yapılacak çalışmalar, topluma sağlıklı bireyler kazandırmayı sağlamak en önemli hedefimiz. Sporcularımızın yanı sıra günlük iş yoğunluğu, iş maratonu ve hareketsiz yaşamın ardından insanların spor yaparak sağlıklı kalmalarını sağlamak gerekir. İlimizde Spor altyapısı hızla gelişmeye devam ediyor. İlimizdeki Spor Yatırımlarına ve Spor Faaliyetlerine  desteklerinden dolayı başta Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Sayın Valimize, Sayın Milletvekillerimize, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Sayın il Başkanımıza teşekkür ederim" dedi. 
Fitness Salonu 20 Temmuz 2022 Çarşamba günü kayıt almaya başlayacak. Fitness salonuna kayıtlar Durugöl Olimpik Yüzme Havuzu’ndan yapılabilecek.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Yaşayan Stadlar projesi kapsamında Yeni Ordu Stadyumuna Spor Lisesi ve bireysel antrenman salonlarının ardından yapılan Fitness Salonu da eklendi.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan Fitness Salonu hizmete açılıyor.
Ordunun en büyük fitness salonu olma özelliğini taşıyan salon Yeni Ordu Stadyumu Maraton Trübünü 1. Katında  bulunuyor.
Fitness Salonunun Kapıları Kadınlara Ücretsiz Açılacak
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun "Kadın Odaklı Spor” Projesi Kapsamında Kadınlara yaz boyunca  Salon; Pazartesi-Çarşamba ve Cuma Günleri saat 09:00-12:00 arası kadınların ücretsiz bir şekilde kullanımına açılacak.
Milli Sporculara Ücretsiz Hizmet Verecek.
Fitness Salonu Ülkemizi milli takımlarda temsil eden sporcuların yarışmalara daha iyi hazırlanabilmeleri amacı içi antrenörü ile birlikte yapacağı antrenman programlarında ücretsiz kullanabilecek.
Spor Salonun hizmete girmesi  ile ilgili soruları yanıtlayan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ”Uzun yıllardır Ordu’da eksikliği hissedilen, sporcularımızın ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda Sayın Bakanımızın Ordu ziyaretinde söz verdiği fitness salonumuzu tamamladık. Özellikle Sayın Bakanımızın yaşayan stadlar projesi kapsamında Yeni Ordu Stadyum’unda Bakanlığımızın desteği ile bir çok spor alanı oluşturmaya devam ediyoruz. Stadyumda 15 günde sadece bir maç oynanmayacak günde 1500-2000 gencimizin kullanacağı yaşayan bir mekan olacak. Yeni Ordu Stadyumu antrenman salonlarının tümü tamamlanınca, salonlar gençlerimiz için Sayın Bakanımızın talimatları doğrultusunda 7/24 saat açık olacak. 
Ayrıca Yeni Ordu Stadyumundaki Antrenman salonları ile Bakanlığımızın en vizyon projesi kapsamında “Kadın Odaklı Spor” Projesi ile farklı spor dallarında Kadınların spora dahil olması sağlanacak.
Yine fitness salonu ile sporcularımızın ve hobi amaçlı spor yapan insanların sağlıklı bedenlerde yaşaması için beden kondisyonlarını yükseltecek modern spor aletleriyle yapılacak çalışmalar, topluma sağlıklı bireyler kazandırmayı sağlamak en önemli hedefimiz. Sporcularımızın yanı sıra günlük iş yoğunluğu, iş maratonu ve hareketsiz yaşamın ardından insanların spor yaparak sağlıklı kalmalarını sağlamak gerekir.
İlimizde Spor altyapısı hızla gelişmeye devam ediyor. İlimizdeki Spor Yatırımlarına ve Spor Faaliyetlerine  desteklerinden dolayı başta Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Sayın Valimize, Sayın Milletvekillerimize, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Sayın il Başkanımıza teşekkür ederim" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.