FATSA'DA GENÇ KADIN YAŞAMINA SON VERDİ

Asayiş 27.10.2015 - 22:39, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2791+ kez okundu.
 

FATSA'DA GENÇ KADIN YAŞAMINA SON VERDİ

Fatsa’da bugün arkasında bir not bırakan 37 yaşında ve 3 çocuk annesi olduğu öğrenilen kadın, arkasında bir not bıraktıktan sonra kendini denize atarak hayatına son verdi.

    Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde bugün ailesi tarafından kayıp olduğu için polise haber verilen 37 yaşındaki 3 çocuk annesi Nurcan Şimşek isimli kadının cesedi, Karadeniz’in serin sularında bulundu. Ailesinin Fatsa Emniyeti’ne haber vermesi üzerine hemen aramaya geçen güvenlik birimleri, gelen ihbar üzerine denizde aramaya başladılar. Sahil Güvenlik ekiplerinin de desteğiyle kadının cesedine ulaşan ekipler, cesedi denizden çıkardılar. Haberi alan yakınları olay yerine gelince sinir krizi geçirirlerken, 37 yaşındaki 3 çocuk annesi kadındın arkasında bıraktığı notta ‘“Hakkınızı helal edin. Kimsenin suçu yok”  yazdığı öğrenildi. Fatsa Cumhuriyet Savcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 
Fatsa’da bugün arkasında bir not bırakan 37 yaşında ve 3 çocuk annesi olduğu öğrenilen kadın, arkasında bir not bıraktıktan sonra kendini denize atarak hayatına son verdi.


    Ordu’nun Fatsa İlçesi’nde bugün ailesi tarafından kayıp olduğu için polise haber verilen 37 yaşındaki 3 çocuk annesi Nurcan Şimşek isimli kadının cesedi, Karadeniz’in serin sularında bulundu.

Ailesinin Fatsa Emniyeti’ne haber vermesi üzerine hemen aramaya geçen güvenlik birimleri, gelen ihbar üzerine denizde aramaya başladılar. Sahil Güvenlik ekiplerinin de desteğiyle kadının cesedine ulaşan ekipler, cesedi denizden çıkardılar.

Haberi alan yakınları olay yerine gelince sinir krizi geçirirlerken, 37 yaşındaki 3 çocuk annesi kadındın arkasında bıraktığı notta ‘“Hakkınızı helal edin. Kimsenin suçu yok”  yazdığı öğrenildi. Fatsa Cumhuriyet Savcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.