FATSA’DA HİZMETLER HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR

Gündem 15.11.2018 - 13:05, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1497+ kez okundu.
 

FATSA’DA HİZMETLER HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Fatsa ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Fatsa ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Fatsa’da hizmetlerin hız kesmeden sürdürüldüğüne dikkat çeken Başkan Tekintaş, “Elimiz her an Fatsa ilçemizin üzerinde. Birlikte el ele vererek önemli yatırımları hayata geçiriyoruz” dedi. “ELİMİZ HER ZAMAN FATSA İLÇEMİZİN ÜZERİNDE” Başkan Engin Tekintaş’ın ilçe ziyaretlerindeki son durağı Fatsa oldu. İlçede çeşitli temaslarda bulunan Başkan Tekintaş, “Muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, sanayicilerimiz ve esnafımızla bir araya geldik. Bu çerçeve içerisinde değerlendirmelerimizi yaptık, eksiklerimizi belirledik ve yapılacak olanların planlamasını yaptık. Organize Sanayi’den Küçük Sanayi Site’sine kadar tüm çalışmaların nasıl yürütüldüğünü yerinde gördük. Şehir merkezindeki çalışmalarımız da devam ediyor. Cumhuriyet Meydanı ile ilgili projelerimiz var. İnşallah en kısa sürede bu çalışmaları tamamlayarak milletimizin hizmetine açacağız. Meydandaki kavşağı yeniden şekillendirilirken, sahildeki düzenlemelerimiz de devam ediyor. Elimiz her an Fatsa ilçemizin üzerinde. Birlikte el ele vererek önemli yatırımları hayata geçiriyoruz.19 ilçe ve Büyükşehir olmak üzere Ak Parti’li 20 belediye ile hizmet ettiğimiz bu ilin daha güçlü, güzel ve özel hizmetlere kavuşması için inşallah 31 Martta da milletimizin desteğini bekliyoruz. Fatsa ilçemiz bize çok güzel bir enerji veriyor. İnşallah aynı enerjiyi 31 Mart günü de görmek istiyoruz” şeklinde konuştu. BAŞKAN AKTEPE,“KATKILARINDAN DOLAYI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ” Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe ise “Büyükşehir Belediye Başkanımızı Fatsa ilçemizde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Fatsa’da yapacağımız yatırımları, devam eden işleri, bitmiş yatırımları kendisi ile istişare ettik. Muhtarlarımızla, ilçe teşkilatımızla ve belediye meclis üyelerimizle bir araya geldik. Kendisine ilçemize geldiği ve bizlerle birlikte olduğu için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Fatsa ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Fatsa ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Fatsa’da hizmetlerin hız kesmeden sürdürüldüğüne dikkat çeken Başkan Tekintaş, “Elimiz her an Fatsa ilçemizin üzerinde. Birlikte el ele vererek önemli yatırımları hayata geçiriyoruz” dedi.

“ELİMİZ HER ZAMAN FATSA İLÇEMİZİN ÜZERİNDE”

Başkan Engin Tekintaş’ın ilçe ziyaretlerindeki son durağı Fatsa oldu. İlçede çeşitli temaslarda bulunan Başkan Tekintaş, “Muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, sanayicilerimiz ve esnafımızla bir araya geldik. Bu çerçeve içerisinde değerlendirmelerimizi yaptık, eksiklerimizi belirledik ve yapılacak olanların planlamasını yaptık. Organize Sanayi’den Küçük Sanayi Site’sine kadar tüm çalışmaların nasıl yürütüldüğünü yerinde gördük. Şehir merkezindeki çalışmalarımız da devam ediyor. Cumhuriyet Meydanı ile ilgili projelerimiz var. İnşallah en kısa sürede bu çalışmaları tamamlayarak milletimizin hizmetine açacağız. Meydandaki kavşağı yeniden şekillendirilirken, sahildeki düzenlemelerimiz de devam ediyor. Elimiz her an Fatsa ilçemizin üzerinde. Birlikte el ele vererek önemli yatırımları hayata geçiriyoruz.19 ilçe ve Büyükşehir olmak üzere Ak Parti’li 20 belediye ile hizmet ettiğimiz bu ilin daha güçlü, güzel ve özel hizmetlere kavuşması için inşallah 31 Martta da milletimizin desteğini bekliyoruz. Fatsa ilçemiz bize çok güzel bir enerji veriyor. İnşallah aynı enerjiyi 31 Mart günü de görmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

BAŞKAN AKTEPE,“KATKILARINDAN DOLAYI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe ise “Büyükşehir Belediye Başkanımızı Fatsa ilçemizde ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Fatsa’da yapacağımız yatırımları, devam eden işleri, bitmiş yatırımları kendisi ile istişare ettik. Muhtarlarımızla, ilçe teşkilatımızla ve belediye meclis üyelerimizle bir araya geldik. Kendisine ilçemize geldiği ve bizlerle birlikte olduğu için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.