FATSA BÜYÜKŞEHİRLE DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜMÜ YAŞIYOR

Gündem 12.10.2018 - 14:13, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3019+ kez okundu.
 

FATSA BÜYÜKŞEHİRLE DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜMÜ YAŞIYOR

Yapılan yatırımlarla ilçelerde değişim ve dönüşüm yaşatan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçesi Ata Caddesi’ni modern görümüne kavuşturacak çalışmalara başladı.

Yapılan yatırımlarla ilçelerde değişim ve dönüşüm yaşatan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçesi Ata Caddesi’ni modern görümüne kavuşturacak çalışmalara başladı. Başkan Engin Tekintaş, “Fatsa İlçesi Ata Caddesi Kaldırım Düzenleme” işi kapsamında 12 bin metrekare baskı beton imalatı ve aydınlatma çalışması yapılacağını belirtti. 12000 METREKARE BASKI BETON İMALATI GERÇEKLEŞTİRİLECEK Fatsa ilçesinin önemli arterlerinden biri olan Ata Caddesi’ne Büyükşehrin eli değiyor. Yapılacak çalışma ile “Fatsa İlçesi Ata Caddesi Kaldırım Düzenleme” işi kapsamında 1.650 metre uzunluğunda 12.000 metrekare baskı beton imalatı ve aydınlatma çalışması yapılacak. ASFALT ÇALIŞMASI YAPILACAK Geçtiğimiz yıl 300 metrelik bölümünde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirilen Ata Caddesi’nde 1400 metre daha sıcak asfalt dökülecek. Cadde üzerindeki asfalt çalışmalarının tamamlanması ve elektrik direklerinin yer altına alınmasından sonra kaldırım imalatları gerçekleştirilerek güzergâh modern görünüme kavuşturulacak.
Yapılan yatırımlarla ilçelerde değişim ve dönüşüm yaşatan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçesi Ata Caddesi’ni modern görümüne kavuşturacak çalışmalara başladı.

Yapılan yatırımlarla ilçelerde değişim ve dönüşüm yaşatan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa ilçesi Ata Caddesi’ni modern görümüne kavuşturacak çalışmalara başladı. Başkan Engin Tekintaş, “Fatsa İlçesi Ata Caddesi Kaldırım Düzenleme” işi kapsamında 12 bin metrekare baskı beton imalatı ve aydınlatma çalışması yapılacağını belirtti.

12000 METREKARE BASKI BETON İMALATI GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Fatsa ilçesinin önemli arterlerinden biri olan Ata Caddesi’ne Büyükşehrin eli değiyor. Yapılacak çalışma ile “Fatsa İlçesi Ata Caddesi Kaldırım Düzenleme” işi kapsamında 1.650 metre uzunluğunda 12.000 metrekare baskı beton imalatı ve aydınlatma çalışması yapılacak.

ASFALT ÇALIŞMASI YAPILACAK

Geçtiğimiz yıl 300 metrelik bölümünde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirilen Ata Caddesi’nde 1400 metre daha sıcak asfalt dökülecek. Cadde üzerindeki asfalt çalışmalarının tamamlanması ve elektrik direklerinin yer altına alınmasından sonra kaldırım imalatları gerçekleştirilerek güzergâh modern görünüme kavuşturulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.