FATSA 3. LİGE YÜKSELDİ

Spor 22.04.2018 - 19:04, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4364+ kez okundu.
 

FATSA 3. LİGE YÜKSELDİ

Fatsa Belediyespor, Spor Toto Bal 1.Kademe maçında Artvin Hopaspor'u 2-1 yenerek, TFF3.Lige yükseldi.

Fatsa Belediyespor, Spor Toto Bal 1.Kademe maçında Artvin Hopaspor'u 2-1 yenerek, TFF3.Lige yükseldi. Spor Toto Bal 4. Grup lideri Fatsa Belediyespor ile Spor Toto Bal 3. Grup lideri Artvin Hopaspor, Play-Off maçında Yeni Malatya Stadyumu'nda karşılaştı. Maçın ilk yarısı 0-0 biterken. Karşılaşmanın 52. dakikasında ceza sahası içinde Fatsa Belediyespor'da Gökhan Sipki'nin eline çarptı. Hakem hem penaltı noktasını gösterdi, hem de Gökhan Sipki'ye kırmızı kart gösterirken Fatsa 10 kişi kaldı. 54. dakikada Artvin Hopaspor'dan Mustafa Özkaymak, penaltıyı gole çevirdi. 10 kişi kalan Fatsa Belediyespor  68. dakikada Rıdvan Sönmez ile beraberliği yakalarken, 83.dakikada Recep Yaşar, skoru belirleyen golü attı ve maçı Sarı-Lacivertliler, maçı 2-1 kazandı. Fatsa Belediyespor, bu sonuçla 19 yıl aradan sonra TFF 3.Lig'e yeniden yükseldi.   
Fatsa Belediyespor, Spor Toto Bal 1.Kademe maçında Artvin Hopaspor'u 2-1 yenerek, TFF3.Lige yükseldi.

Fatsa Belediyespor, Spor Toto Bal 1.Kademe maçında Artvin Hopaspor'u 2-1 yenerek, TFF3.Lige yükseldi.

Spor Toto Bal 4. Grup lideri Fatsa Belediyespor ile Spor Toto Bal 3. Grup lideri Artvin Hopaspor, Play-Off maçında Yeni Malatya Stadyumu'nda karşılaştı.

Maçın ilk yarısı 0-0 biterken. Karşılaşmanın 52. dakikasında ceza sahası içinde Fatsa Belediyespor'da Gökhan Sipki'nin eline çarptı. Hakem hem penaltı noktasını gösterdi, hem de Gökhan Sipki'ye kırmızı kart gösterirken Fatsa 10 kişi kaldı. 54. dakikada Artvin Hopaspor'dan Mustafa Özkaymak, penaltıyı gole çevirdi. 10 kişi kalan Fatsa Belediyespor  68. dakikada Rıdvan Sönmez ile beraberliği yakalarken, 83.dakikada Recep Yaşar, skoru belirleyen golü attı ve maçı Sarı-Lacivertliler, maçı 2-1 kazandı.

Fatsa Belediyespor, bu sonuçla 19 yıl aradan sonra TFF 3.Lig'e yeniden yükseldi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.