FARKINDALIK YARIŞMASI SONUÇLANDI

Gündem 06.08.2020 - 14:00, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4435+ kez okundu.
 

FARKINDALIK YARIŞMASI SONUÇLANDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çin'in Wuhan kentinden başlayarak tüm dünyaya yayılan koronavirüse (Kovid-19) karşı farkındalık oluşturmaya devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çin'in Wuhan kentinden başlayarak tüm dünyaya yayılan koronavirüse (Kovid-19) karşı farkındalık oluşturmaya devam ediyor. Tüm Dünya’yı etkileyen ve binlerce insanın ölümüne neden olan virüse karşın Ordu’da etkin çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi vatandaşları daha da bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak için kısa süre önce “Pandemi Dönemimde Neler Öğrendik?” adlı kompozisyon yarışmasını hayata geçirmişti. DERECEYE GİRENLER BELİRLENDİ Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen ve 1 ay süren “Pandemi Dönemimde Neler Öğrendik?” adlı kompozisyon yarışmasına 47 orta öğretim öğrencisi başvuru yaptı. Yapılan başvurular alanlarında uzman jüri üyeleri tarafından titizlikle değerlendirilerek sonuçlandırıldı. Değerlendirme sonucunda 47 kompozisyon arasından 5 kompozisyon ödüle layık görülürken, dereceye giren öğrencilerin isimleri ise önümüzdeki günlerde açıklanacak. 5 KOMPOZİSYON ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ Covid-19’a karşı farkındalık oluşturmak için hayata geçirilen “Pandemi Dönemimde Neler Öğrendik?” adlı kompozisyon yarışmasında dereceye girenler önümüzdeki günlerde açıklanacak. Ödül alacak öğrencilerden 1’inciye laptop, 2’inciye drone, 3’üncüye bisiklet, 4’üncüye sınırsız OBBKT bileti verilecek. Ayrıca juri özel ödülü olarak dereceye giren bir öğrenci Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile bir gün geçirecek. ​   
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çin'in Wuhan kentinden başlayarak tüm dünyaya yayılan koronavirüse (Kovid-19) karşı farkındalık oluşturmaya devam ediyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çin'in Wuhan kentinden başlayarak tüm dünyaya yayılan koronavirüse (Kovid-19) karşı farkındalık oluşturmaya devam ediyor.

Tüm Dünya’yı etkileyen ve binlerce insanın ölümüne neden olan virüse karşın Ordu’da etkin çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi vatandaşları daha da bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak için kısa süre önce “Pandemi Dönemimde Neler Öğrendik?” adlı kompozisyon yarışmasını hayata geçirmişti.

DERECEYE GİRENLER BELİRLENDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen ve 1 ay süren “Pandemi Dönemimde Neler Öğrendik?” adlı kompozisyon yarışmasına 47 orta öğretim öğrencisi başvuru yaptı. Yapılan başvurular alanlarında uzman jüri üyeleri tarafından titizlikle değerlendirilerek sonuçlandırıldı. Değerlendirme sonucunda 47 kompozisyon arasından 5 kompozisyon ödüle layık görülürken, dereceye giren öğrencilerin isimleri ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.

5 KOMPOZİSYON ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Covid-19’a karşı farkındalık oluşturmak için hayata geçirilen “Pandemi Dönemimde Neler Öğrendik?” adlı kompozisyon yarışmasında dereceye girenler önümüzdeki günlerde açıklanacak. Ödül alacak öğrencilerden 1’inciye laptop, 2’inciye drone, 3’üncüye bisiklet, 4’üncüye sınırsız OBBKT bileti verilecek. Ayrıca juri özel ödülü olarak dereceye giren bir öğrenci Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile bir gün geçirecek.

​ 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.