FINDIK İÇİN SİGORTANIN TAM ZAMANI!

Gündem 13.02.2019 - 17:01, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3575+ kez okundu.
 

FINDIK İÇİN SİGORTANIN TAM ZAMANI!

Duyduk ki Melet köprüsü yıkılacak, yeniden yapılacakmış. Hemen hangi köprü diye düşünmeyin. Karadeniz illerini birbirine bağlayan sahil yolundaki çift şeritli yan yana ulaşımı sağlayan köprülerden biri...

Duyduk ki Melet köprüsü yıkılacak, yeniden yapılacakmış. Hemen hangi köprü diye düşünmeyin. Karadeniz illerini birbirine bağlayan sahil yolundaki çift şeritli yan yana ulaşımı sağlayan köprülerden biri... Hangisi olursa olsun. İster Giresun yönüne gidiş, isterse Giresun yönünden Ordu' ya geliş. Birinden biri yıkıldığı taktirde Ordumuzun trafiği ciddi şekilde felç olur demektir. Onca trafiğin yükü gidişli gelişli tek köprüye verilirse, helede bu yıkım yapım işi yaz aylarına bırakılırsa yenisi yapılıncaya kadar sahil yolunu kullanan her sürücü saç baş yolar. Yıllardır bir türlü açılamayan Ordu Çevre Yolu'na yepyeni bir sorun, sıkıntı daha eklenmiş olur. Dünya' nın doğusunu batıya bağlayan karayolu niteliğindeki tek geçiş olan Melet Köprüsü' nü yıkmadan önce bir yerine on defa düşünüp karar vermek lazım. En mantıklısı, en az sorun, sıkıntı yaşatacak olan çözümü bulmak lazım. Bu çözümde herkesin ortak talebi yeni bir servis köprüsü yapıp yıkılması gerekeni yıkmak ve yapmak olmalıdır. Mesela alternatif güzergahta olabilecek bu köprü Cumhuriyet Mahallesi' nin eski Giresun yolu ucuna yapılamaz mı?  Durugöl Mahallesi' ni Cumhuriyet Mahallesi' ne Melet köprülerini kullanmadan bağlayacak olan bu köprü  geleceğinde ihtiyacı düşünülerek yapılsa, sonrasında Melet Köprüsü yıkılıp yeniden yapılsa daha isabetli karar verilmiş olmaz mı? Evet, çok iyi olur. Yetkililerimiz bu önerimizi özellikle düşünsünler. Belkide düşünmüşlerdir. Bahçelievler Mahallesi, Akyazı Mahallesi ve devamında Durugöl Mahallesi' nden geçen Altaş Yağ Sanayi önünden veya deniz kıyısından Cumhuriyet Mahallesi' ne bağlantı yapacak  yeni bir Melet Köprüsü Ordumuzun haritasını değiştirir. Halkımızda konforlu yaşama ulaşmış olur. Teklif bizden. Şayet düşünmediyseniz bir düşünün deriz...
Duyduk ki Melet köprüsü yıkılacak, yeniden yapılacakmış. Hemen hangi köprü diye düşünmeyin. Karadeniz illerini birbirine bağlayan sahil yolundaki çift şeritli yan yana ulaşımı sağlayan köprülerden biri...

Duyduk ki Melet köprüsü yıkılacak, yeniden yapılacakmış. Hemen hangi köprü diye düşünmeyin. Karadeniz illerini birbirine bağlayan sahil yolundaki çift şeritli yan yana ulaşımı sağlayan köprülerden biri...

Hangisi olursa olsun. İster Giresun yönüne gidiş, isterse Giresun yönünden Ordu' ya geliş.

Birinden biri yıkıldığı taktirde Ordumuzun trafiği ciddi şekilde felç olur demektir.

Onca trafiğin yükü gidişli gelişli tek köprüye verilirse, helede bu yıkım yapım işi yaz aylarına bırakılırsa yenisi yapılıncaya kadar sahil yolunu kullanan her sürücü saç baş yolar.

Yıllardır bir türlü açılamayan Ordu Çevre Yolu'na yepyeni bir sorun, sıkıntı daha eklenmiş olur.

Dünya' nın doğusunu batıya bağlayan karayolu niteliğindeki tek geçiş olan Melet Köprüsü' nü yıkmadan önce bir yerine on defa düşünüp karar vermek lazım.

En mantıklısı, en az sorun, sıkıntı yaşatacak olan çözümü bulmak lazım. Bu çözümde herkesin ortak talebi yeni bir servis köprüsü yapıp yıkılması gerekeni yıkmak ve yapmak olmalıdır.

Mesela alternatif güzergahta olabilecek bu köprü Cumhuriyet Mahallesi' nin eski Giresun yolu ucuna yapılamaz mı?  Durugöl Mahallesi' ni Cumhuriyet Mahallesi' ne Melet köprülerini kullanmadan bağlayacak olan bu köprü  geleceğinde ihtiyacı düşünülerek yapılsa, sonrasında Melet Köprüsü yıkılıp yeniden yapılsa daha isabetli karar verilmiş olmaz mı?

Evet, çok iyi olur.

Yetkililerimiz bu önerimizi özellikle düşünsünler. Belkide düşünmüşlerdir.

Bahçelievler Mahallesi, Akyazı Mahallesi ve devamında Durugöl Mahallesi' nden geçen Altaş Yağ Sanayi önünden veya deniz kıyısından Cumhuriyet Mahallesi' ne bağlantı yapacak  yeni bir Melet Köprüsü Ordumuzun haritasını değiştirir.

Halkımızda konforlu yaşama ulaşmış olur.

Teklif bizden.

Şayet düşünmediyseniz bir düşünün deriz...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.