EVLERİNE MİSAFİR OLDU

Gündem 22.05.2018 - 09:56, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4215+ kez okundu.
 

EVLERİNE MİSAFİR OLDU

Vali Seddar Yavuz, ‘Gönülden Gönüle Projesi kapsamında Ramazan ayı boyunca sürdüreceği aile ziyaretleri çerçevesinde bugün ikisi de gazi aynı zamanda bacanak olan Recep Evli ve Musa Çeküç’ün evlerine misafir oldu.

Vali Seddar Yavuz,  ‘Gönülden Gönüle Projesi kapsamında Ramazan ayı boyunca sürdüreceği aile ziyaretleri çerçevesinde bugün ikisi de gazi aynı zamanda bacanak olan Recep Evli ve Musa Çeküç’ün evlerine misafir oldu. Gazi Bacanaklardan 43 yaşındaki Recep Evli, 10 Nisan 1996 tarihinde Kuzey Irak’ta çatışma sonucu yaralanırken, 16 Haziran 1995 tarihinde Tunceli Ovacık’ta operasyon dönüşü çıkan çatışmada yaralanan 45 yaşındaki Musa Çeküç, yaşadıkları o anları ve sonrasını Vali Yavuz ve eşi Selda Yavuzla paylaştılar. Gaziliğin kendileri için çok şerefli bir duygu olduğunu ve bunun haklı gururunu yaşadıklarını belirten gazi bacanaklar, ”Gerekirse vatanımız için her şeyi yaparız ve canımızı bu vatan için seve seve veririz. Vatan bizim için kutsaldır. Sayın Valimiz ve değerli eşleri Selda Yavuz hanımefendiye de bizleri unutmayarak, ziyaret ettikleri için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ordu’ya geldikleri günden beri şehit yakınlarımızı ve biz gazileri hiç yalnız bırakmayarak bizleri onure ediyorlar. Allah onlardan razı olsun” diye konuştular. Şehitlik ve gaziliğin herkese nasip olmayacak bir mertebe olduğuna dikkat çeken Vali Seddar Yavuz, ”Sizler, bu vatan için, al bayrağımız için gazi oldunuz. Sizlere çok şey borçluyuz. Devletimiz her zaman sizlerin yanında. Bizler için çok değerli olduğunuzu ve hizmetinizde olduğumuzu unutmayın” dedi. Vali Yavuz, ”Bugünkü gazi ailesi ziyaretinde Recep Evli ile Musa Çeküç kardeşimizin aynı zamanda bacanak olduğunu da öğrendim. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda etmiş kahraman şehitlerimizi rahmetle anarken, değerli gazi kardeşlerime de aileleri ile birlikte sağlıklı uzun ömürler diliyor, şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.
Vali Seddar Yavuz, ‘Gönülden Gönüle Projesi kapsamında Ramazan ayı boyunca sürdüreceği aile ziyaretleri çerçevesinde bugün ikisi de gazi aynı zamanda bacanak olan Recep Evli ve Musa Çeküç’ün evlerine misafir oldu.

Vali Seddar Yavuz,  ‘Gönülden Gönüle Projesi kapsamında Ramazan ayı boyunca sürdüreceği aile ziyaretleri çerçevesinde bugün ikisi de gazi aynı zamanda bacanak olan Recep Evli ve Musa Çeküç’ün evlerine misafir oldu.

Gazi Bacanaklardan 43 yaşındaki Recep Evli, 10 Nisan 1996 tarihinde Kuzey Irak’ta çatışma sonucu yaralanırken, 16 Haziran 1995 tarihinde Tunceli Ovacık’ta operasyon dönüşü çıkan çatışmada yaralanan 45 yaşındaki Musa Çeküç, yaşadıkları o anları ve sonrasını Vali Yavuz ve eşi Selda Yavuzla paylaştılar.

Gaziliğin kendileri için çok şerefli bir duygu olduğunu ve bunun haklı gururunu yaşadıklarını belirten gazi bacanaklar, ”Gerekirse vatanımız için her şeyi yaparız ve canımızı bu vatan için seve seve veririz. Vatan bizim için kutsaldır. Sayın Valimiz ve değerli eşleri Selda Yavuz hanımefendiye de bizleri unutmayarak, ziyaret ettikleri için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ordu’ya geldikleri günden beri şehit yakınlarımızı ve biz gazileri hiç yalnız bırakmayarak bizleri onure ediyorlar. Allah onlardan razı olsun” diye konuştular.

Şehitlik ve gaziliğin herkese nasip olmayacak bir mertebe olduğuna dikkat çeken Vali Seddar Yavuz, ”Sizler, bu vatan için, al bayrağımız için gazi oldunuz. Sizlere çok şey borçluyuz. Devletimiz her zaman sizlerin yanında. Bizler için çok değerli olduğunuzu ve hizmetinizde olduğumuzu unutmayın” dedi.

Vali Yavuz, ”Bugünkü gazi ailesi ziyaretinde Recep Evli ile Musa Çeküç kardeşimizin aynı zamanda bacanak olduğunu da öğrendim. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canını feda etmiş kahraman şehitlerimizi rahmetle anarken, değerli gazi kardeşlerime de aileleri ile birlikte sağlıklı uzun ömürler diliyor, şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.