“EVDE KAL EVDE HAYAT VAR”

Gündem 30.03.2020 - 15:35, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3094+ kez okundu.
 

“EVDE KAL EVDE HAYAT VAR”

Ordu Büyükşehir Belediyesi, yeni tip corona virüse karşı tedbir çalışmalarını sürdürüyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, yeni tip corona virüse karşı tedbir çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda virüse karşı farkındalık yaratmak ve duyarlılığı artırmak amacıyla Büyükşehir Belediyesi, valilik iş birliğinde vatandaşların yoğun olarak kullandığı muhtelif yerler ve toplu taşıma araçlarına, “Evde kal” yazıları yerleştirdi. SOSYAL MESAFEYE DİKKAT ÇEKİLİYOR Vatandaşların ortak kullanım alanlarında bir dizi önlem alan Büyükşehir Belediyesi, havaalanı, hastaneler, sahil ve gezinti alanları, piknik ve mesire alanları, köprüler, cadde ve sokaklar, parklar ve cami çevreleri ile toplu taşıma araçlarına “Evde kal, evde hayat var. 1 metreden fazla yaklaşma” yazılı tabela ve pankartlar yerleştirdi. Mümkün olduğunca evlerimizde kaldığımızda salgının büyük ölçüde önleneceği bilindiğinden yapılan çalışmalarda, evde kalmanın gerekliliğine ve sosyal mesafeyi korumaya dikkat çekiliyor.
Ordu Büyükşehir Belediyesi, yeni tip corona virüse karşı tedbir çalışmalarını sürdürüyor.

Ordu Büyükşehir Belediyesi, yeni tip corona virüse karşı tedbir çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda virüse karşı farkındalık yaratmak ve duyarlılığı artırmak amacıyla Büyükşehir Belediyesi, valilik iş birliğinde vatandaşların yoğun olarak kullandığı muhtelif yerler ve toplu taşıma araçlarına, “Evde kal” yazıları yerleştirdi.

SOSYAL MESAFEYE DİKKAT ÇEKİLİYOR

Vatandaşların ortak kullanım alanlarında bir dizi önlem alan Büyükşehir Belediyesi, havaalanı, hastaneler, sahil ve gezinti alanları, piknik ve mesire alanları, köprüler, cadde ve sokaklar, parklar ve cami çevreleri ile toplu taşıma araçlarına “Evde kal, evde hayat var. 1 metreden fazla yaklaşma” yazılı tabela ve pankartlar yerleştirdi.

Mümkün olduğunca evlerimizde kaldığımızda salgının büyük ölçüde önleneceği bilindiğinden yapılan çalışmalarda, evde kalmanın gerekliliğine ve sosyal mesafeyi korumaya dikkat çekiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.