EROL GÖKA’DAN “UMUT VE ÖZLEM”

Kültür 01.02.2022 - 08:19, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3742+ kez okundu.
 

EROL GÖKA’DAN “UMUT VE ÖZLEM”

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ocak Ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Ordulularla buluşan Psikiyatr uzmanı Erol Göka, “Umut ve Özlem” adlı konferans ile gönüllere dokundu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ocak Ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Ordulularla buluşan Psikiyatr uzmanı Erol Göka,  “Umut ve Özlem” adlı konferans ile gönüllere dokundu. Ordu Büyükşehir Belediyesinin kültür ve sanat etkinlikleri devam ederken bir birinden değerli isimler Ordulularla buluşmaya devam ediyor. Bu kapsam da Psikiyatr uzmanı Erol Göka, umut ve özlem ekseninde insanın hayat yolculuğunda var olan en belirgin duygulara değindiği söyleşisi ile Ordulularla buluştu. Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konferansa vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Gerçekleştirilen konferansta Psikiyatr uzmanı Erol Göka, umut ve özlem ekseninde insanın hayat yolculuğunda var olan en belirgin duygulara değindi. KATILIMCILAR SORDU GÖKA İÇTENLİKLE YANITLADI  Konferansı büyük bir ilgiyle takip eden katılımcılar ise merak ettikleri konular üzerine Psikiyatr uzmanı Erol Göka’ya sorular yöneltti. Tüm sorulara içtenlikle cevap veren Erol Göka, verdiği cevaplarla vatandaşların bilgilenmesini sağladı.     ​ 
Ordu Büyükşehir Belediyesi Ocak Ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Ordulularla buluşan Psikiyatr uzmanı Erol Göka, “Umut ve Özlem” adlı konferans ile gönüllere dokundu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ocak Ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Ordulularla buluşan Psikiyatr uzmanı Erol Göka,  “Umut ve Özlem” adlı konferans ile gönüllere dokundu.
Ordu Büyükşehir Belediyesinin kültür ve sanat etkinlikleri devam ederken bir birinden değerli isimler Ordulularla buluşmaya devam ediyor.
Bu kapsam da Psikiyatr uzmanı Erol Göka, umut ve özlem ekseninde insanın hayat yolculuğunda var olan en belirgin duygulara değindiği söyleşisi ile Ordulularla buluştu. Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen konferansa vatandaşların ilgisi yoğun oldu.
Gerçekleştirilen konferansta Psikiyatr uzmanı Erol Göka, umut ve özlem ekseninde insanın hayat yolculuğunda var olan en belirgin duygulara değindi.
KATILIMCILAR SORDU GÖKA İÇTENLİKLE YANITLADI 
Konferansı büyük bir ilgiyle takip eden katılımcılar ise merak ettikleri konular üzerine Psikiyatr uzmanı Erol Göka’ya sorular yöneltti. Tüm sorulara içtenlikle cevap veren Erol Göka, verdiği cevaplarla vatandaşların bilgilenmesini sağladı.

 

 

​ 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.