ERDAL DANIŞMAN GENÇLER TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ

Spor 15.03.2022 - 01:35, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4041+ kez okundu.
 

ERDAL DANIŞMAN GENÇLER TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ

Ordu’nun ev sahipliği yaptığı Spor Toto Gençler Türkiye Judo Şampiyonası tamamlandı.

 Ordu’nun ev sahipliği yaptığı Spor Toto Gençler Türkiye Judo Şampiyonası tamamlandı. Ordulu sporculardan Erdal Danışman 81 kilogramda Türkiye Üçüncüsü oldu.100 kilogramda Gökay kurt  ve 70 kilogramda Cemre sıla Candan Türkiye Beşincisi oldular. Kazanılan başarıdan dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Spor Toto Gençler Türkiye Judo Şampiyonası Sona Erdi. Ordu'da düzenlenen Spor Toto Gençler Türkiye Judo Şampiyonası sona erdi. Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu'nda cuma günü başlayan şampiyonaya, 61 ilden 800'e yakın sporcu katıldı. Şampiyona, son gün yapılan müsabakaların ardından tamamlandı ve dereceye giren sporculara madalyaları verildi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Çok güzel bir şampiyonayı daha tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şampiyonanın Ordu'da yapılmasına öncülük eden Judo Federasyon Başkanı Sezer Huysuz'a teşekkürlerini sundu. Sporcu, antrenör ve hakemlerle yaklaşık 2 bin kişiyi ağırladıklarını kaydeden Genç, 3 gün süren şampiyonanın dolu dolu geçtiğinin altını çizdi. Genç, şampiyona boyunca kendilerini yalnız bırakmayan Vali Tuncay Sonel, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler ile Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören'e de teşekkürlerini sundu. Mustafa Genç, Ordu'da bu tür organizasyonların devam edeceğini sözlerine ekledi.  
Ordu’nun ev sahipliği yaptığı Spor Toto Gençler Türkiye Judo Şampiyonası tamamlandı.

 Ordu’nun ev sahipliği yaptığı Spor Toto Gençler Türkiye Judo Şampiyonası tamamlandı.

Ordulu sporculardan Erdal Danışman 81 kilogramda Türkiye Üçüncüsü oldu.100 kilogramda Gökay kurt  ve 70 kilogramda Cemre sıla Candan Türkiye Beşincisi oldular.

Kazanılan başarıdan dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Spor Toto Gençler Türkiye Judo Şampiyonası Sona Erdi.

Ordu'da düzenlenen Spor Toto Gençler Türkiye Judo Şampiyonası sona erdi. Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu'nda cuma günü başlayan şampiyonaya, 61 ilden 800'e yakın sporcu katıldı. Şampiyona, son gün yapılan müsabakaların ardından tamamlandı ve dereceye giren sporculara madalyaları verildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Çok güzel bir şampiyonayı daha tamamlamanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, şampiyonanın Ordu'da yapılmasına öncülük eden Judo Federasyon Başkanı Sezer Huysuz'a teşekkürlerini sundu.

Sporcu, antrenör ve hakemlerle yaklaşık 2 bin kişiyi ağırladıklarını kaydeden Genç, 3 gün süren şampiyonanın dolu dolu geçtiğinin altını çizdi.

Genç, şampiyona boyunca kendilerini yalnız bırakmayan Vali Tuncay Sonel, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler ile Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören'e de teşekkürlerini sundu.

Mustafa Genç, Ordu'da bu tür organizasyonların devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.