ENGİNYURT'TAN ADIGÜZEL YORUMU

Siyaset 08.02.2019 - 10:34, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2787+ kez okundu.
 

ENGİNYURT'TAN ADIGÜZEL YORUMU

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, CHP’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın Mustafa Adıgüzel olmasının ardından yaptığı açıklamada, “Ne diye 60 gün bekliyorsunuz? Milletle kafa buldunuz” dedi.

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, 31 Mart Mahalli Seçimleri’nde CHP’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Seyit Torun tarafından açıklanmasının ardından açıklamalar gelmeye başladı.   Adıgüzel’in adaylığının açıklanmasından önce “CHP Ordu’da kurbanlık arıyor” şeklinde twit atan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Adıgüzel’in adaylığının açıklanmasının ardından bir Twit daha attı.   Enginyurt Twitinde, “CHP, Ordu Büyükşehir adayını açıkladı ve Orduda büyük şok yarattı, Mustafa Adıgüzel. Kim diye sormayın? Mevcut Ordu CHP Milletvekili. Arkadaş, madem adayınız Mustafa olacaktı, Ne diye 60 gündür bekliyorsunuz? Nihayet Millet aradığı adayı buldu diyeceğim de, Milletle kafa buldunuz”   Enginyurt, daha öncede “CHP, Ordu Büyükşehir de teslim bayrağını çekti. CUMHUR İTTİFAKI karşısın da kazanamayacağını gören Genel Merkez yöneticisi, Ordu’ya kurbanlık arıyor. Bu saatten sonra CHP kurbanını, ortakları da kurtarmaz.” şeklinde paylaşımda bulunmuştu.
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, CHP’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın Mustafa Adıgüzel olmasının ardından yaptığı açıklamada, “Ne diye 60 gün bekliyorsunuz? Milletle kafa buldunuz” dedi.

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, 31 Mart Mahalli Seçimleri’nde CHP’nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Seyit Torun tarafından açıklanmasının ardından açıklamalar gelmeye başladı.

 

Adıgüzel’in adaylığının açıklanmasından önce “CHP Ordu’da kurbanlık arıyor” şeklinde twit atan MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt Adıgüzel’in adaylığının açıklanmasının ardından bir Twit daha attı.

 

Enginyurt Twitinde, “CHP, Ordu Büyükşehir adayını açıkladı ve Orduda büyük şok yarattı, Mustafa Adıgüzel. Kim diye sormayın? Mevcut Ordu CHP Milletvekili. Arkadaş, madem adayınız Mustafa olacaktı, Ne diye 60 gündür bekliyorsunuz? Nihayet Millet aradığı adayı buldu diyeceğim de, Milletle kafa buldunuz”

 

Enginyurt, daha öncede “CHP, Ordu Büyükşehir de teslim bayrağını çekti. CUMHUR İTTİFAKI karşısın da kazanamayacağını gören Genel Merkez yöneticisi, Ordu’ya kurbanlık arıyor. Bu saatten sonra CHP kurbanını, ortakları da kurtarmaz.” şeklinde paylaşımda bulunmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.