ENGİNYURT KORONA VİRÜSÜ YENDİ

Gündem 09.11.2020 - 21:00, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1947+ kez okundu.
 

ENGİNYURT KORONA VİRÜSÜ YENDİ

Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, koronavirüsü yendiğini açıkladı.

Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, koronavirüsü yendiğini açıkladı. Enginyurt yaptığı açıklamada, "Korona Virüsle mücadeleyi,sevenlerimizin,dostlarımızın,canlarımızın duası ve Ankara Şehir hastanesi Doktor ve çalışanlarının tedavisiyle hamd olsun yendim. Sağlık BakanıDr Fahrettin Koca ve Ankara Şehir hastanesi Sağlık çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.Hepinizi çok seviyorum. Güzel insanların duası yetti bize. Arayan soran merak eden bütün kardeşlerime selamlar."  
Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, koronavirüsü yendiğini açıkladı.

Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, koronavirüsü yendiğini açıkladı. Enginyurt yaptığı açıklamada, "Korona Virüsle mücadeleyi,sevenlerimizin,dostlarımızın,canlarımızın duası ve Ankara Şehir hastanesi Doktor ve çalışanlarının tedavisiyle hamd olsun yendim. Sağlık BakanıDr Fahrettin Koca ve Ankara Şehir hastanesi Sağlık çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.Hepinizi çok seviyorum.
Güzel insanların duası yetti bize.
Arayan soran merak eden bütün kardeşlerime selamlar."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.