ENGELLiLER KAHVALTIDA BULUŞTU!

Gündem 03.12.2018 - 17:18, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1670+ kez okundu.
 

ENGELLiLER KAHVALTIDA BULUŞTU!

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Medical Park Ordu Hastanesi, düzenledikleri kahvaltıda engelli misafirler ve aileleriyle bir araya geldi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Medical Park Ordu Hastanesi, düzenledikleri kahvaltıda engelli misafirler ve aileleriyle bir araya geldi. Toplumdaki engelli farkındalığını arttırmak amacıyla düzenlenen '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' etkinliğinde, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof. Dr. Özcan HIZ, Dr. Öğrt. Üyesi Hilmi GÖZLÜKAYA, Fzt. Hakan AYAS, Fzt. Suat PINAR ve Fzt. Murat KOCABAŞ engelli misafirlerin aileleri ile sohbet etti. Düzenlenen etkinlikte açıklamada bulunan Kurumsal Tanıtım ve İletişim Müdürü Özlem ÖZTÜRK şunları söyledi; “3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla dünyanın birçok bölgesinde farkındalık sağlamak için çalışmalar yapılıyor. Biz de Medical Park Ordu Hastanesi olarak hastanemizde tedavi gören engelli misafirlerimiz ile bir araya geldik. Bu sayede aileler birbirleriyle tanışma fırsatı bulup sohbet ettiler. Medical Park Ordu Hastanesi olarak bu zor süreci kolaylaştırmak adına her zaman onların yanında ve destekçisi olacağız.” "Engelleri Aşmak İçin Buradayız" Medical Park Ordu Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof. Dr. Özcan HIZ, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla şunları söyledi; “Engelli olmak hayatın hiçbir yerinde bir engel değildir. Medical Park Hastanesi olarak engelli misafirlerimizin her zaman yanındayız. Onları anımsamak adına böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Davetimize birçok engelli misafirimiz geldi. Bizler de kendilerini hem bu konuda, hem ihtiyaçlarını karşılamak doğrultusunda yanlarında olduğumuzu htirmek istedik. Engelli hastalarımıza her zaman daha fazla dikkat edecek ve özen göstereceğiz. Onların sorunlarının çözümü konusunda yapılan çalışmalarda destek olacağız.” HABER MERKEZİ
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Medical Park Ordu Hastanesi, düzenledikleri kahvaltıda engelli misafirler ve aileleriyle bir araya geldi.
3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Medical Park Ordu Hastanesi, düzenledikleri kahvaltıda engelli misafirler ve aileleriyle bir araya geldi.
Toplumdaki engelli farkındalığını arttırmak amacıyla düzenlenen '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' etkinliğinde, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof. Dr. Özcan HIZ, Dr. Öğrt. Üyesi Hilmi GÖZLÜKAYA, Fzt. Hakan AYAS, Fzt. Suat PINAR ve Fzt. Murat KOCABAŞ engelli misafirlerin aileleri ile sohbet etti.
Düzenlenen etkinlikte açıklamada bulunan Kurumsal Tanıtım ve İletişim Müdürü Özlem ÖZTÜRK şunları söyledi; “3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla dünyanın birçok bölgesinde farkındalık sağlamak için çalışmalar yapılıyor. Biz de Medical Park Ordu Hastanesi olarak hastanemizde tedavi gören engelli misafirlerimiz ile bir araya geldik. Bu sayede aileler birbirleriyle tanışma fırsatı bulup sohbet ettiler. Medical Park Ordu Hastanesi olarak bu zor süreci kolaylaştırmak adına her zaman onların yanında ve destekçisi olacağız.”
"Engelleri Aşmak İçin Buradayız"
Medical Park Ordu Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Prof. Dr. Özcan HIZ, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla şunları söyledi; “Engelli olmak hayatın hiçbir yerinde bir engel değildir. Medical Park Hastanesi olarak engelli misafirlerimizin her zaman yanındayız. Onları anımsamak adına böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Davetimize birçok engelli misafirimiz geldi. Bizler de kendilerini hem bu konuda, hem ihtiyaçlarını karşılamak doğrultusunda yanlarında olduğumuzu htirmek istedik. Engelli hastalarımıza her zaman daha fazla dikkat edecek ve özen göstereceğiz. Onların sorunlarının çözümü konusunda yapılan çalışmalarda destek olacağız.”
HABER MERKEZİ
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.