ENERJİNİN KAYNAĞI SICAK BİR GÜLÜMSEME

Gündem 01.09.2019 - 16:30, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3391+ kez okundu.
 

ENERJİNİN KAYNAĞI SICAK BİR GÜLÜMSEME

Yürütmüş olduğu başarılı seçim stratejisi ve Türkiye’nin en genç belediye başkanlarından biri olma özelliğiyle yurt içi ve yurt dışından da oldukça takip edilen Başkan Tepe’ye Türkiye’nin birçok şehrinden ve yurt dışından özellikle gurbetçi ziyareti de gerçekleşiyor.

31 Mart Yerel Seçim sürecinin tamamlanmasının üzerinden 4 aylık bir süreç geçmesine rağmen Belediye Başkanı Ulaş Tepe’ye gerçekleşen hayırlı olsun ziyaretleri yoğun bir şekilde devam ediyor.  Yürütmüş olduğu başarılı seçim stratejisi ve Türkiye’nin en genç belediye başkanlarından biri olma özelliğiyle yurt içi ve yurt dışından da oldukça takip edilen Başkan Tepe’ye Türkiye’nin birçok şehrinden ve yurt dışından özellikle gurbetçi ziyareti de gerçekleşiyor.  Başkan Tepe, “Büyük bir teveccühle seçimi kazandık. Gülyalılıların evlâdı, kardeşi, abisi olacağım demiştim. Devam eden ziyaretler de bu sevginin samimiyetin sonucu. Ayrıca çeşitli şehirlerden ve yurt dışından gurbetçiler de bizleri ziyarete geliyor. Hiçbir zaman vatandaştan ilgimizi kesmeyeceğiz, yüzümüz hep birlikte gülecek” dedi. ENERJİNİN KAYNAĞI SICAK BİR GÜLÜMSEME Belediyeye gerçekleşen ziyaretlerin dışında mesai saati kavramını ortadan kaldırarak gece-gündüz vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ulaş TEPE, yorulmak bilmiyor. Esnafa ve kamu kurumlarına teşekkür ziyaretinde bulunan Başkan Tepe akşam saatlerinde ve hafta sonlarında mahalle ve hane ziyaretlerini sürdürüyor. Bütün haneleri vakit buldukça programlı bir şekilde ziyaret edeceğini bildiren Başkan Tepe, “Halkımızdan asla kopmayacağız. Yoğun çalışma süreci sonrasında enerjimizi toparlamak ve yenilenmek için yine halkımıza koşuyoruz. Çünkü bizim enerji kaynağımız bir sıcak gülümseme, samimiyetle söylenen bir merhabadır. ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATMAYA DEVAM EDİYORUZ Verimli bir çalışma stratejisini uyguladıklarını belirten Başkan Tepe, yalnızca ziyaretlerle geçen bir 4 ay yaşamadıklarını, Türkiye’de ilkleri gerçekleştiren örnek uygulamalara imza attıklarını bildirdi. Başkan Tepe, “Geçtiğimiz günlerde 100 günlük çalışma performanslarını kamuoyuyla paylaştık. Meclis toplantılarımızı her ay bir mahallemizde yapıyoruz. Evlenme işlemlerinden alınan ücretleri tamamen kaldırdık. Bunlar Türkiye’de bir ilk… Uygulamaya koyduğumuz işlemler diğer belediyelerce de örnek alınmaya devam ediyor. Ekonomik kriz sebebiyle belediyeler borç batağında kıvranırken biz hem çalışıyoruz hem de borç ödüyoruz. 4 ayda 645 bin TL borç ödedik ve bu performansımız ulusal basında geniş yankı uyandırdı. Vatandaşımızın yüreğine dokunduğumuz kadar cebine de katkı sağlıyoruz. Altyapıda, eğitimde, kültürde ve ulaşımda ‘Yüz Güldüren Belediye’ sloganıyla çalışmalarımız devam ediyor” dedi.              
Yürütmüş olduğu başarılı seçim stratejisi ve Türkiye’nin en genç belediye başkanlarından biri olma özelliğiyle yurt içi ve yurt dışından da oldukça takip edilen Başkan Tepe’ye Türkiye’nin birçok şehrinden ve yurt dışından özellikle gurbetçi ziyareti de gerçekleşiyor.

31 Mart Yerel Seçim sürecinin tamamlanmasının üzerinden 4 aylık bir süreç geçmesine rağmen Belediye Başkanı Ulaş Tepe’ye gerçekleşen hayırlı olsun ziyaretleri yoğun bir şekilde devam ediyor. 
Yürütmüş olduğu başarılı seçim stratejisi ve Türkiye’nin en genç belediye başkanlarından biri olma özelliğiyle yurt içi ve yurt dışından da oldukça takip edilen Başkan Tepe’ye Türkiye’nin birçok şehrinden ve yurt dışından özellikle gurbetçi ziyareti de gerçekleşiyor. 
Başkan Tepe, “Büyük bir teveccühle seçimi kazandık. Gülyalılıların evlâdı, kardeşi, abisi olacağım demiştim. Devam eden ziyaretler de bu sevginin samimiyetin sonucu. Ayrıca çeşitli şehirlerden ve yurt dışından gurbetçiler de bizleri ziyarete geliyor. Hiçbir zaman vatandaştan ilgimizi kesmeyeceğiz, yüzümüz hep birlikte gülecek” dedi.
ENERJİNİN KAYNAĞI SICAK BİR GÜLÜMSEME
Belediyeye gerçekleşen ziyaretlerin dışında mesai saati kavramını ortadan kaldırarak gece-gündüz vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Ulaş TEPE, yorulmak bilmiyor. Esnafa ve kamu kurumlarına teşekkür ziyaretinde bulunan Başkan Tepe akşam saatlerinde ve hafta sonlarında mahalle ve hane ziyaretlerini sürdürüyor. Bütün haneleri vakit buldukça programlı bir şekilde ziyaret edeceğini bildiren Başkan Tepe, “Halkımızdan asla kopmayacağız. Yoğun çalışma süreci sonrasında enerjimizi toparlamak ve yenilenmek için yine halkımıza koşuyoruz. Çünkü bizim enerji kaynağımız bir sıcak gülümseme, samimiyetle söylenen bir merhabadır.
ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATMAYA DEVAM EDİYORUZ
Verimli bir çalışma stratejisini uyguladıklarını belirten Başkan Tepe, yalnızca ziyaretlerle geçen bir 4 ay yaşamadıklarını, Türkiye’de ilkleri gerçekleştiren örnek uygulamalara imza attıklarını bildirdi. Başkan Tepe, “Geçtiğimiz günlerde 100 günlük çalışma performanslarını kamuoyuyla paylaştık. Meclis toplantılarımızı her ay bir mahallemizde yapıyoruz. Evlenme işlemlerinden alınan ücretleri tamamen kaldırdık. Bunlar Türkiye’de bir ilk… Uygulamaya koyduğumuz işlemler diğer belediyelerce de örnek alınmaya devam ediyor. Ekonomik kriz sebebiyle belediyeler borç batağında kıvranırken biz hem çalışıyoruz hem de borç ödüyoruz. 4 ayda 645 bin TL borç ödedik ve bu performansımız ulusal basında geniş yankı uyandırdı. Vatandaşımızın yüreğine dokunduğumuz kadar cebine de katkı sağlıyoruz. Altyapıda, eğitimde, kültürde ve ulaşımda ‘Yüz Güldüren Belediye’ sloganıyla çalışmalarımız devam ediyor” dedi.  

 

 
 
 
 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.