EN BAŞARILI PROJE OTSO’DAN

Gündem 01.11.2018 - 13:07, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2477+ kez okundu.
 

EN BAŞARILI PROJE OTSO’DAN

Ordu Ticaret ve Sanayi Odasının hazırlayıp, yürüttüğü “Ordu Fındık Kümesi” projesi Türkiye’de en iyi projeler arasında yer aldı.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odasının hazırlayıp, yürüttüğü “Ordu Fındık Kümesi” projesi Türkiye’de en iyi projeler arasında yer aldı. Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) yazdığı projelerle adından söz ettirmeye devam ederken, Ordu Ticaret ve Sanayi Odasının yürütmekte olduğu “Ordu Fındık Kümesi” Projesi, T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından ülkemizdeki en başarılı projelerden biri seçilerek ödüle layık görüldü. Ordu Fındık Kümesi Projesi kapsamında ilimizdeki fındık ve fındık mamulleri sektöründeki firmalara yönelik eğitim ve danışmanlık faaliyetleri düzenlendi. Bu faaliyetlerle firmaların dış ticaret ve uluslararası pazarlama alanına yönelik kendilerini geliştirmeleri ve hemen akabinde gerçekleştirilen iki adet yurtdışı pazarlama faaliyeti ile de yurtdışına bir küme olarak açılmaları sağlanmıştır. Almanya ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne gerçekleştirilen bu yurtdışı pazarlama faaliyetleri sayesinde firmalarımızın gerek mevcut gerekse yeni pazarlardaki uluslararası rekabet etme güçleri arttırıldı. Halen devam etmekte olan proje kapsamında önümüzdeki dönemlerde de farklı ülkelere yurtdışı pazarlama faaliyetleri düzenlenmesi planlanmakta olup Ordu fındığının tüm Dünya’ya tanıtılması amaçlanmaktadır.  
Ordu Ticaret ve Sanayi Odasının hazırlayıp, yürüttüğü “Ordu Fındık Kümesi” projesi Türkiye’de en iyi projeler arasında yer aldı.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odasının hazırlayıp, yürüttüğü “Ordu Fındık Kümesi” projesi Türkiye’de en iyi projeler arasında yer aldı.

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) yazdığı projelerle adından söz ettirmeye devam ederken, Ordu Ticaret ve Sanayi Odasının yürütmekte olduğu “Ordu Fındık Kümesi” Projesi, T.C. Ticaret Bakanlığı tarafından ülkemizdeki en başarılı projelerden biri seçilerek ödüle layık görüldü.

Ordu Fındık Kümesi Projesi kapsamında ilimizdeki fındık ve fındık mamulleri sektöründeki firmalara yönelik eğitim ve danışmanlık faaliyetleri düzenlendi. Bu faaliyetlerle firmaların dış ticaret ve uluslararası pazarlama alanına yönelik kendilerini geliştirmeleri ve hemen akabinde gerçekleştirilen iki adet yurtdışı pazarlama faaliyeti ile de yurtdışına bir küme olarak açılmaları sağlanmıştır.

Almanya ve Birleşik Arap Emirlikleri’ne gerçekleştirilen bu yurtdışı pazarlama faaliyetleri sayesinde firmalarımızın gerek mevcut gerekse yeni pazarlardaki uluslararası rekabet etme güçleri arttırıldı. Halen devam etmekte olan proje kapsamında önümüzdeki dönemlerde de farklı ülkelere yurtdışı pazarlama faaliyetleri düzenlenmesi planlanmakta olup Ordu fındığının tüm Dünya’ya tanıtılması amaçlanmaktadır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.