EĞİTİMİ 2020 YILINDA 17 MİLYONLUK YATIRIM

Eğitim 11.01.2021 - 00:15, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4354+ kez okundu.
 

EĞİTİMİ 2020 YILINDA 17 MİLYONLUK YATIRIM

Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında okullardaki fiziki imkânların iyileştirilmesi ve amaçlara uygun altyapı desteğinin oluşturulması amacıyla birtakım çalışmalar yapılıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı  2023 Eğitim Vizyonu kapsamında okullardaki fiziki imkânların iyileştirilmesi ve amaçlara uygun altyapı desteğinin oluşturulması amacıyla birtakım çalışmalar yapılıyor. Bu kapsamda okullarda yapılan bakım-onarım çalışmaları, yapımı devam eden okul inşaatlarının durumu ve olası bir depreme karşı hazırlıklı olmak amacıyla okullarda yapılan çalışmalar ilimizde de sürdürülüyor Ordu’da 2020 yılında 17.026.531,86 TL harcanarak 162 okulumuzun bakım, onarım (çatı, ıslak zemin, kalorifer, elektrik tesisatı, okul iç ve dış boyası, asansör, çevre düzenlemesi ve doğalgaz) ve prefabrik dersliklerin yapımı gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalar kapsamında okullarımızın ihtiyacına göre inşaat, elektrik ve tefriş işleri tamamlanmış olup okullarımız, 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde fiziki yeterliliklere uygun hale getirildi. 2020 yılında Ordu Eğitimine yapılan yatırımlarla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu; "Eğitim Kenti Ordu'muzda 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında faaliyetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. İlimiz eğitimine destek veren Bakanlığımız başta olmak üzere Valimi  Tuncay Sonel’e, Büyükşehir Belediye Başkanı  Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, Milletvekillerimize ve eğitim adına katkıda bulunan herkese teşekkür ederim." dedi.  
Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında okullardaki fiziki imkânların iyileştirilmesi ve amaçlara uygun altyapı desteğinin oluşturulması amacıyla birtakım çalışmalar yapılıyor.

Milli Eğitim Bakanlığı  2023 Eğitim Vizyonu kapsamında okullardaki fiziki imkânların iyileştirilmesi ve amaçlara uygun altyapı desteğinin oluşturulması amacıyla birtakım çalışmalar yapılıyor. Bu kapsamda okullarda yapılan bakım-onarım çalışmaları, yapımı devam eden okul inşaatlarının durumu ve olası bir depreme karşı hazırlıklı olmak amacıyla okullarda yapılan çalışmalar ilimizde de sürdürülüyor
Ordu’da 2020 yılında 17.026.531,86 TL harcanarak 162 okulumuzun bakım, onarım (çatı, ıslak zemin, kalorifer, elektrik tesisatı, okul iç ve dış boyası, asansör, çevre düzenlemesi ve doğalgaz) ve prefabrik dersliklerin yapımı gerçekleştirildi. Yapılan çalışmalar kapsamında okullarımızın ihtiyacına göre inşaat, elektrik ve tefriş işleri tamamlanmış olup okullarımız, 2023 Eğitim Vizyonu çerçevesinde fiziki yeterliliklere uygun hale getirildi.
2020 yılında Ordu Eğitimine yapılan yatırımlarla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu; "Eğitim Kenti Ordu'muzda 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında faaliyetlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. İlimiz eğitimine destek veren Bakanlığımız başta olmak üzere Valimi  Tuncay Sonel’e, Büyükşehir Belediye Başkanı  Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, Milletvekillerimize ve eğitim adına katkıda bulunan herkese teşekkür ederim." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.