EĞİTİM KURUMLARINA OLAN DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Eğitim 14.02.2016 - 10:54, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3357+ kez okundu.
 

EĞİTİM KURUMLARINA OLAN DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, eğitim kurumlarına olan ziyareti devam ediyor.

Eğitim-Öğretim sezonunun ikinci döneminin başlaması ile birlikte okullara yaptığı ziyaretleri sıklaştıran Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ziyaretler kapsamında Şahincili  ilkokulunu ziyarette bulunarak öğrenciler ve öğretmenler ile bir araya geldi. Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a ziyaretinde Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Evli ile Şahincili Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Bilal Azaklı eşlik etti.  Eğitim konusunda Belediye olarak üzerilerine düşen görevleri yerine getirme gayreti içinde olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Engin Tekintaş, eğitim kurumlarından aldığımız talepleri inceleyerek yerine getirmek için çaba gösteriyoruz. Bu konuda tüm okullarımız ile işbirliği içindeyiz. Bu vesile ile eğitim öğretim sezonunun  ikinci döneminin tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu. Altınordu Belediyesinin desteklerini her zaman gördüklerini ifade eden Şahincili ilköğretim okul Müdürü Hakan Kiltan ise; Başkanımız ve ekibinin Eğitim kurumlarına olan desteklerini biliyoruz. Bu desteklerin bundan sonra da devam edeceğinden şüphemiz yok. Bizleri ziyaret ederek bunu bir kez daha göstermiş oldular. Ben bir kez daha başkanıma ve ekibine ziyaretlerinden  dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, eğitim kurumlarına olan ziyareti devam ediyor.

Eğitim-Öğretim sezonunun ikinci döneminin başlaması ile birlikte okullara yaptığı ziyaretleri sıklaştıran Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ziyaretler kapsamında Şahincili  ilkokulunu ziyarette bulunarak öğrenciler ve öğretmenler ile bir araya geldi.

Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a ziyaretinde Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Evli ile Şahincili Mahallesi Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Bilal Azaklı eşlik etti.

 Eğitim konusunda Belediye olarak üzerilerine düşen görevleri yerine getirme gayreti içinde olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Engin Tekintaş, eğitim kurumlarından aldığımız talepleri inceleyerek yerine getirmek için çaba gösteriyoruz. Bu konuda tüm okullarımız ile işbirliği içindeyiz. Bu vesile ile eğitim öğretim sezonunun  ikinci döneminin tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Altınordu Belediyesinin desteklerini her zaman gördüklerini ifade eden Şahincili ilköğretim okul Müdürü Hakan Kiltan ise; Başkanımız ve ekibinin Eğitim kurumlarına olan desteklerini biliyoruz. Bu desteklerin bundan sonra da devam edeceğinden şüphemiz yok. Bizleri ziyaret ederek bunu bir kez daha göstermiş oldular. Ben bir kez daha başkanıma ve ekibine ziyaretlerinden  dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.