EĞİTİM YATIRIMLARINI YERİNDE GÖRDÜ

Eğitim 17.12.2020 - 16:12, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2313+ kez okundu.
 

EĞİTİM YATIRIMLARINI YERİNDE GÖRDÜ

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Ünye'de İncelemelerde Bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, Ünye'de İncelemelerde Bulundu.   İlçeleri ziyaret ederek, okullarımızda uzaktan eğitim kapsamında yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerini ve eğitim yatırımlarımızı yerinde görmeye devam eden İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Serdar Yurdabakan ile birlikte Ünye ilçesini ziyaret etti. Ünye ilçe ziyaretinde, İlçe Millî Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ve İlçe Şube Müdürleri tarafından karşılanan Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu  bir dizi okul ziyaretlerinde, eğitim yatırım alanlarında incelemelerde bulundu.  İlçede yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili İlçe Millî Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ve idarecilerden bilgi alan Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, okullarda yapılan onarım ve tadilat çalışmaları ile yapımına başlanan eğitim yatırımlarımızı ve okul yapılması planlanan arsalarda incelemelerde bulunarak, yürütülen faaliyetlerin son durumları hakkında bilgi aldı.  
İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Ünye'de İncelemelerde Bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, Ünye'de İncelemelerde Bulundu.  
İlçeleri ziyaret ederek, okullarımızda uzaktan eğitim kapsamında yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerini ve eğitim yatırımlarımızı yerinde görmeye devam eden İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Serdar Yurdabakan ile birlikte Ünye ilçesini ziyaret etti.
Ünye ilçe ziyaretinde, İlçe Millî Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ve İlçe Şube Müdürleri tarafından karşılanan Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu  bir dizi okul ziyaretlerinde, eğitim yatırım alanlarında incelemelerde bulundu. 
İlçede yürütülen eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili İlçe Millî Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz ve idarecilerden bilgi alan Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, okullarda yapılan onarım ve tadilat çalışmaları ile yapımına başlanan eğitim yatırımlarımızı ve okul yapılması planlanan arsalarda incelemelerde bulunarak, yürütülen faaliyetlerin son durumları hakkında bilgi aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.